Hotell i Camogli i Ligurien

Villa Rosmarino

 
Villa Rosmarino är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Rosmarino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Camogli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Rosmarino är en designerdröm! Denna majestätiska liguriska villa med en historia som olivpress är restaurerad från topp till tå och sedan fylld med designermöbler, konst och kärlek. Här råder den goda smaken.

Var finner man ett lugnt ställe av hög standard med pool i det karaktäristiska Ligurien? Det gör man på Villa Rosmarino: här har det sympatiska värdsparet Fulvio & Mario lagt vikt på att tillbakalutande livsnjutare ska finna fred och ro i härliga och stilfulla omgivningar - både ute och inne (och därför har de valt att inte acceptera barn under 9 år).

Läs mer om Villa Rosmarino

Poolen ligger som ett litet spegelblankt hav mitt i den sköna trädgården med smakfulla trämöbler och solstolar. Från trädgården har man en fin utsikt över Camogli stad och havet och via en stig kommer man ner till staden och stationen och det tar ca. 15 min. att gå (observera att turen tillbaka via de många trapporna kan vara ansträngande). Känner man behov av att röra på sig lite mer och låta sig förtrollas av de många panoramiska vyerna i området rekommenderar vi att man går upp till det lilla lokala samfundet San Rocco, som ligger ca. 20 min. promenad härfrån - beroende på tempo. Kommer man i bil kan vi upplysa atom att man kan parkera sin bil inne på egendommen som har låsta grindar.

Innanför möter våra ögon resultatet av en designer-passion med inspiration i avantgardekonsten från i första hand Milano. Här finns ingen reception men ett trevligt bibliotek med musik och böcker till gästernas förfogande.

Dubbelrum Standard/Superior:
Det lilla antal rum (sex) skapar intimitet och man märker genast att man inte befinner sig på ett hotell. Rummen har alla deras individuella särprägel och konst på väggarna. Man har inte sparat på något: parkettgolv, terracotta-golv, marmorhandfat från Carrara för att blott nämna några av de extravaganta elementer man kan se i Villa Rosmarino.

Rummen är alla dubbelrum för två personer (med möjlighet för en extra säng i ett av superior-rummen) med privat badrum med dusch och toalett. Alla rum har internet (men inte TV - detta är med vilje) och vänder ut mot gröna omgivningar med chans för havsutsikt.

Dölj texten
 
 
search map