Hotell i Camogli i Ligurien

Soffio di Mare

Trädgården till ett av rummen Det lilla skjulet med te/kaffemaskin Entrén till Soffio di Mare
 
Soffio di Mare är inte tillgänglig i dagsläget
Soffio di Mare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Camogli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Soffio di Mare erbjuder något så sällsynt som rum med privat trädgård mitt i Camogli. Även om du inte kan se något av det så ligger havet och tågstationen endast 50-100 meter bort i varje riktning.

I de fyra privata trädgårdarna (en för varje rum) finner man medelhavsväxter som t.ex. apelsinträd, olivträd, rosmarin och Cala-blommor så både ögon och näsa blir tillgodosett på Soffio di Mare. På innergården finner man även ett skjul där du kan göra en kopp kaffe eller te och det finns också en mikrovågsugn till gratis användning. Detta är mycket praktiskt eftersom vistelsen är utan frukost. Det finns ett café inom ca. 150 m där man kan äta sin frukost.

Läs mer om Soffio di Mare

Det rekommenderas att anlända med tåg eftersom det endast är ett par meter till stationen och dessutom finns det få parkeringsplatser i staden. Ägaren har dock två parkeringsplatser i närheten bakom stället (ca. 5 minuter till fots), som kan bokas i förväg så länge de inte är upptagna.

Rum med privat trädgård
- De fyra rummen på B&B Soffio di Mare ligger alla på markplan. Alla rum har kylskåp, TV, Wi-Fi, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och dusch. Rummen har inte aircondition och man menar det inte finns behov för det då de tjocka murarna i den historiska fastigheten håller värmen ute. Till varje rum hör en möblerad trädgård. Tre av rummen har plats för en extra säng, medan det kan vara fyra personer i två rum (men för familjer - inte för par som reser tillsammans).

Dölj texten
 
 
search map