Hotell i Camogli i Ligurien

Hotel Portofino Kulm

 
Hotel Portofino Kulm är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Portofino Kulm är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Camogli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vill man uppleva den mest fashionabla delen av den Italienska rivieran, kommer man riktigt nära om man väljer att bo på Hotel Portofino Kulm. Som namnet antyder ligger hotellet inte långt från ett av de internationella jetsetställena i Italien, nämligen Portofino. Dock ska man bege sig en but upp i bergen ovanför Camogli för att komma till hotellet, som ligger isolerat för sig sjäv, med den mest fantastiska utsikten.

Närmare bestämt ligger hotellet på Portofino-berget i utkanten av den pittoreska staden Camogli. Hotellet ligger i ett fint grönt område och har en enastående utsikt över Paradisbukten. Från hotellet arrangeras gratis shuttletransport till Hotel Cenobio dei DogliĀ“s privata strand nere i Camogli (6 km härifrån), var gästerna kan hyra parasoll och solstolar.

Läs mer om Hotel Portofino Kulm

Hotellet är mycket fint och elegant inrett med marmorgolv och guldspeglar, och renoverades år 2000. det finns reception, två barer med uppehållsrum, läsrum, restaurang, kongressfaciliteter, fitness-rum, hiss och privat parkeringsplats. Hotellets swimmingpool är om vintern övertcäkt med ett glastak och uppvärmd, medans glasväggarna på sommaren öppnas upp så swimmingpoolen ligger ute vid gräsplanen, var gästerna kan slappna av i solstolarna. Mot betalning (13 euro i timmen) kan man använda hotellets tennisbana. Stället ägnar sig mest till par, som söker komfort i lugna och avskilda omgivningar.

De 77 rummen i tre olika kategorier har alla egna badrum, telefon, minbar, satellit-TV, säkerhetsbox, hårfön och aircondition.
Här serveras en mindre frukostbuffé, man kan även beställa halvpension och avnjuta sin middag på den välrenomerade restaurangen Zefferino.

Dölj texten
 
 
search map