Omdömen från Hotel Cenobio dei Dogi

 
Hotel Cenobio dei Dogi är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Cenobio dei Dogi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Camogli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Cenobio dei Dogi

Läs personliga omdömen av Hotel Cenobio dei Dogi som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Cenobio dei Dogi. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Kikki och man från Härnösand i Sverige bodde på Hotel Cenobio dei Dogi i Camogli från den 10. till den 13. september 2011.

Mycket nöjd med hela resan! Det är femte gången jag besöker orten och är lika nöjd nu som vid de tidigare tillfällena. Och jag är mycket nöjd mer in-italia.se - en fantastiska webbplats och service.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 12 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Lars med sällskap från Barsebäck i Sverige bodde på Hotel Cenobio dei Dogi i Camogli från den 16. till den 20. maj 2007.

Uppehället i Camogli överträffade alla förväntningar, enormt charmigt och lugnt Hotell. Lägg också till den enorma naturupplevelsen, så blev denna allt för korta vistelsen i Ligurien (Camogli) nåt att minnas. Vi kommer alldeles säkert åka tillbaka till Camogli även nästa år.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map