Hotell i Camogli i Ligurien

Hotel Cenobio dei Dogi

 
Hotel Cenobio dei Dogi är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Cenobio dei Dogi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Camogli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet ligger i antik villa på en klippa precis vid foten av Portofino berget, huvudbyggnaden är från början byggd i samband med ett litet kapell som idag ligger precis vid receptionen och som man får besöka under dagtid. Dependance byggnaden ligger mittemot huvudbyggnaden och har många rum med direkt havsutsikt. De rum (både i huvudbyggnaden och i dependancen) som inte har havsutsikt, har utsikt mot berget eller Camogli stad.

På stället finns en pool med havsvatten som har öppet från juni till september, härifrån har man en otroligt fin utsikt över havet och kusten, privat strand (småsten) framför hotellet, som har öppet undet samma period som poolen. Hotellet har en stor innergård med framförallt parkeringsplatser, dock inte övervakade. Här finns även en fin bar med utsikt över poolen samt restaurangen. Det är endast 2 minuters promenad till själva hamnområdet, restauranger samt få butiker. Även fast hotellet ligger precis vid centrum, upplevs det som mycket lugnt och skyddat.

Läs mer om Hotel Cenobio dei Dogi

Hotellet är av lite större modell, med totalt 105 rum av olika storlekar och fördelade i antigen huvudbyggnaden eller dependancet som kommer till genom att gå genom hotellets bar (hiss finns). Alla rum är mycket elegant och smakfullt inredda. De har stora badrum, telefon, minibar, satellit-TV, aircondition (från juni till september) samt säkerhetsbox.

Rummen på Hotel Cenobio dei Dogi

Standardrum

Standardrummen är på ca. 16 m² utöver badrum på ca. 4 m². De blickar ut över trädgården och är utrustade med telefon och wi-fi internetförbindelse, minibar, förvaringsbox, satellit-TV, aircondition och värmeanläggning samt hårtork. Det finns inte plats för en extra säng.

Classic-rum

Classic-rummen är på ca. 19 m² utöver badrum på ca. 4 m². De blickar ut över trädgården och har plats för en extra säng. De är utrustade med telefon och wi-fi internetförbindelse, minibar, förvaringsbox, satellit-TV, aircondition och värmeanläggning samt hårtork.

Standardrum med havsutsikt

Standardrummen med havsutsikt är på ca. 18 m² utöver badrum på ca. 4/5 m². De blickar ut över havet och är utrustade med telefon och wi-fi internetförbindelse, minibar, förvaringsbox, satellit-TV, aircondition och värmeanläggning samt hårtork. Det finns inte plats för en extra säng.

Classic-rum havsutsikt

Classic-rummen med havsutsikt är på ca. 28 m² utöver badrum på ca. 5 m². De är utrustade med telefon och wi-fi internetförbindelse, minibar, förvaringsbox, satellit-TV, aircondition och värmeanläggning samt hårtork. De har plats för en extra säng.

Suite med havsutsikt

Sviterna med havsutsikt är på ca. 35 m² utöver badrum på ca. 7 m². De består av ett litet uppehållsrum samt sovrum och badrum. Det finns plats för en extra säng. Som alla andra rumskategorier är de utrustade med telefon och wi-fi internetförbindelse, minibar, förvaringsbox, satellit-TV, aircondition och värmeanläggning samt hårtork.

Dölj texten
 
 
search map