Hotell i Camogli i Ligurien

Hotel Casmona

Hotel Casmona ligger till höger: gul byggnad med gröna fönsterluckor
 
Hotel Casmona är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Casmona är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Camogli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Men det handlar inte bara om stad och hav, för kloss upp till Camogli ligger naturparken Monte Portofino med ett nätverk av vandringsleder - både för nybörjare och mer erfarna vandrare. Gå till exempel upp till byn San Rocco (ca. 20 min uppför en framkomlig stig - du kan också köra upp dit med bil längs en liten bakväg) och njuta av en förfriskning på den lilla "hemliga" cocktailbaren Dai Mûagetti, varifrån det är en panoramisk utsikt över havet och hela kusten.

Hotell mitt i Camogli

Hotellets läge precis vid havet och mitt i Camogli skapar många fördelar: För det första kan du enkelt komma hit med kollektivtrafik, eftersom tågstationen ligger endast ca. 100 meter bort - och för det andra har du en perfekt utgångspunkt för både restaurangbesök, bad och vandring.

Ytterst närvarande havsutsikt

Förutom den vänliga personalen är utsikten något av det första du lägger märke till på Hotel Casmona. Den är panoramisk och förtrollande. Man kan se havet överallt - från alla rum, receptionen, frukostmatsalen och de två terrasserna. Frukosten kan intas antingen inomhus eller utomhus. Observera att frukost kan tillköpas på plats då den inte ingår i rumspriset - eller så kan du välja att äta frukost på något kafé i stan. Det finns också en liten lekplats på hotellet, så det är också tänkt på de minsta.

Rummens inredning

De har alla havsutsikt, så du aldrig missar hotellets absoluta styrka, oavsett vilken rumskategori du väljer. De ca. 20 rummen är fördelade på hotellets två byggnader. Observera att badrummen inte är så stora, vilket är mycket vanligt i Ligurien, vilket beror på att regionen är bergig med flera sluttningar, och plats är en bristvara.

Läs om rummen på Hotel Casmona

 
 
search map