Omdömen från Relais del Maro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Relais del Maro

Läs personliga omdömen av Relais del Maro som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Relais del Maro. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Mycket bra

Bra och mycket trevlig personal. Härlig frukost.

Bra ställe för relaxing, för lite mer aktivitet behövs en biltur på 30 min -1,5 timma (de italienska vägarna är lätta att ta sig fram på om än smalt iblad o korta av- och påfarter). Besök Rocchetta Nervina o tag ett bad i bäcken/älven, fantastiskt o gå gärna uppför denna i vattnet :-). Byn Dolceaqua får ni på köpet på vägen dit. Väl värt ett besök den också.

Middag på Agriturismo, en promenad på 15 min från del Maro, (överraskningsmeny) väl värd att besöka. Pizzerian vägg i vägg OK men inte mer. Nyöppnade Est i torget mitt emot del Maro klart godkänt med miljön som ett extra plus.
¨
Torbjörn Backesten

Borgomaro som semester-destination

Besök Rocchetta Nervina (ovanför SanRemo) o tag ett bad i bäcken/älven, fantastiskt o gå gärna uppför denna i vattnet :-). Byn Dolceaqua får ni på köpet på vägen dit. Väl värt ett besök den också.

Middag på Agriturismo, en promenad på 15 min från del Maro, (överraskningsmeny) väl värd att besöka. Pizzerian vägg i vägg OK men inte mer. Nyöppnade Est i torget mitt emot del Maro klart godkänt med miljön som ett extra plus.

Relais del Maro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Relais del Maro
Dubbelrum (classic)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Relais del Maro

Relais del Maro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

En by i bergen ca 15-20 min körning från Imperia. Förutom hotellet finns 2-3 restauranger.Bil krävs för att ta sig runt till andra sevärdheter.
Frukosten
 
Själva boendet på Relais del Maro
Dubbelrum m. extrabädd
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Lite mindre än den ser ut. Provade aldrig, men den och övriga trädgården var välskötta
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2018
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Bedömning av Relais del Maro

Mycket fint ställe. Tydlig information och service. Utmärkt frukost.

Borgomaro som semester-destination

Stanna gärna flera nätter, mycket att se i närheten.

Relais del Maro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Relais del Maro
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Hotell fullt med romantisk stämning och den finaste trädgård med pool

Hotellet är mycket trevligt inrett och personalen mycket vänlig och hjälpsam. Man har tänkt på flera detaljer och frukosten är god, tillagad på goda råvaror. Dessutom trevligt att det varje eftermiddag serveras kaffe, te och kaka. trädgården och poolen är mycket välskött och vacker, och den är riktigt skön att bara slappa vid. Borgomaro är en äkta italiensk landsby där man kan få genuin italiensk stämning och få turister.

Borgomaro som semester-destination

Byns två restauranger serverar en fast meny där man får smakat en massa lokala rätter. Verkligen läckert och otroligt mycket mat.

Relais del Maro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Relais del Maro
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vackert ställe och klassiskt italienskt

Riktigt fint ställe långt ute på landet i en klassisk italiensk landsby. Vi var riktigt nöjda med vistelsen, och vill framför allt framhäva den vackra utsikten från trädgården och den verkligt goda servicen.

Borgomaro som semester-destination

Relais del Maro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Relais del Maro
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Relais del Maro

Härligt litet hotell med otroligt gästfri ägare och personal. Det framstår mycket läckert och pittoreskt och man har tänkt på små detaljer såsom blommor, doftpinnar och levande ljus om kvällen. Trevlig trädgård med liten och skön pool. Verkligen god frukost med fokus på de lokala specialiteter samt möjlighet för att köpa lunch. Hotellet ligger som det enda hotell i en liten trevlig by. Två restauranger på gångavstånd annars kräver det transport med bil.

Borgomaro som semester-destination

Relais del Maro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Relais del Maro
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Relais del Maro

Relais del Maro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Relais del Maro
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Relais del Maro

Relais del Maro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Relais del Maro
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bröllopsresa 5 dagar!

Jag kan varmt rekommendera Relais del Maro om ni vill ha en lugn och harmonisk vecka!
Fullkomligt underbart hotell med den vackraste trädgården. Den snällaste och mest hjälpsammaste personalen, underbar mat, afternoon tea och drinkar samt en frukost som inte var av denna värld! Där famns allt man kunde tänkas vilja ha.
Färska blommor var det överallt, tända levande ljus och doftljus som doftade underbart. Även rummet var så mysigt! Personalen hjälpte till att boka restauranger och med vägbeskrivningar!
Hotellet ligger i en liten by, byn har 4 st närliggande restauranger, ALLA var bra!! Jag kan verkligen rekommendera detta underbara hotell om man vill äta gott och ha det lugnt och skönt!

Relais del Maro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Relais del Maro
Dubbelrum (basic)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map