Hotell i Borgomaro i Ligurien

Relais del Maro

Basic rum Basic rum Basic rum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ni kommer älska Relais del Maro... och antagligen få lust till att stanna permanent. Både fysiskt och mentalt. Värdskapet är trevligt, inredningen är varm och genomtänkt, poolen är panoramisk och byn är full av lokal färgsprakande atmosfär.

Historia och lokal touch i skön harmoni

Det varma välkomnandet och det konstanta tillmötesgåendet under vistelsen står Elena och hennes föräldrar för, vars rötter i det lokala samhället sträcker sig över generationer. Elena har efter många år som världsmedborgare beslutat att återvända till sina rötter. Byggnaden som rymmer Relais del Maro, har tillhört morföräldrarna, som drev en slakteributik i den nuvarande receptionen. Jo stället utstrålar av släktträd och historia. Ett annat initiativ som gästerna är stormförtjusta i är kaffehörna. Kaffehörnan hittar man i frukostrummet, där det bjuds på te, kaffe och hembakat varje dag mellan 17:00 - 19:00 - inkluderat i priset. Dessutom kan du njuta av en lugn stund i uppehållsrummet på andra våning med bibliotek, internethörna och brädspel.

Läs mer om Relais del Maro

Paradisets trädgård och paradisets swimmingpool

Den vackra och inbjudande trädgården ligger med utgång från andra våning, vilket betyder, att man från trädgårdens räcke ser ut över byn, vägen och floden. Medans det från poolen verkar det som om, trädgården ligger som en direkt förlängning av kyrkogården, vilket ger en vykorts liknande effekt. I trädgården finns det flera mysiga hörn och delar med möbler, antingen bord och stol eller solstolar med parasoll. På sommaren erbjuds det lunchrätter i trädgården till en mycket rimlig slant, om man inte önskar lämna stället för lunch.

Välsmakande frukost med hembakat och egenproducerade produkter

Frukosten är verkligen ett kapitel för sig - och förtjänar därför naturligtvis ett eget kapitel. Frukostrummet ligger på första våning vid sidan av receptionen i ett vackert välvt rum med synlig stenmur. Buffen serveras uppe på en trappavsats och omfattar alla typer av läckra produkter, frukt, mejeriprodukter, charkuterier och pajer. Kaffe och te beställs hos personalen. De hemmalagade produkterna som bröd och marmelad samt andra lokalproducerade produkter, eftersträvar de i bästa möjliga mån att följa principen om ekologiskt, hållbart och närproducerat. Detta gäller för övrigt hela Relais del Maro, som faktiskt är ett Ecoworlshotel, vilket betyder, att hela verksamheten ska följa hållbarhets principer.

Byns ljud

Allt verkar fantastiskt, och är det också. Om du ska sätta fingret på något som potentiellt skulle kunna vara ett störningsmoment, så skulle det kunna vara att Relais del Maro ligger bredvid en väg i byn där det ibland passerar en bil eller två, och att det i närheten ligger en skola, som för övrigt är stängd under sommarlovet från mitten av juni till mitten av september. Bland andra och mer naturliga ljud är det kyrkklockor som ringer varje halvtimma, grodornas kvackade och flodens brus. Någon kan finna dessa ljud meditativa, medans andra kan bli störda, och därför har alla rum tvåglasfönster.

Diffust hotell och annan praktisk information

Relais del Maro är ett så kallat diffust hotell, dvs. ett hotell där rummen ligger utspridda i byn. Rummen i detta diffusa hotell är uppdelade på tre byggnader: De flesta ligger i huvudbyggnaden medans resten ligger i två andra byggnader mitt inne i Borgomaro (max 150 m bort). De två byggnaderna i byn, Casa nel Borgo (som var morföräldrarnas hus) och Fienile (hölada som är från 1500-talet), ligger mera lugnt till, då de inte har vägen och floden precis utanför. Casa nel Borgo består av sex rum - det finns en gemensam terrass och ett gemensamt uppehållsrum, dock ingen hiss. I Fienile, som ligger högt uppe i byn, finns det två rum på första våning (max 2 personer i varje rum), som kan anslutas - vilket är en bra lösning för familjer. Det finns garage på stället, som kan beställas mot ett litet tillägg - annars är det gratis parkering längs vägen, där man i regel hittar plats. Önskar man att utforska närområdet på annat sätt än till fots eller i bil, så har Relais del Maro två scootrar till uthyrning (mot tillägg).

Läs om rummen på Relais del Maro

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Relais del Maro

Läs personliga omdömen av Relais del Maro som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Relais del Maro. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 9 omdömen från Relais del Maro

Mycket bra

Bra och mycket trevlig personal. Härlig frukost.

Bra ställe för relaxing, för lite mer aktivitet behövs en biltur på 30 min -1,5 timma (de italienska vägarna är lätta att ta sig fram på om än smalt iblad o korta av- och påfarter). Besök Rocchetta Nervina o tag ett bad i bäcken/älven, fantastiskt o gå gärna uppför denna i vattnet :-). Byn Dolceaqua får ni på köpet på vägen dit. Väl värt ett besök den också.

Middag på Agriturismo, en promenad på 15 min från del Maro, (överraskningsmeny) väl värd att besöka. Pizzerian vägg i vägg OK men inte mer. Nyöppnade Est i torget mitt emot del Maro klart godkänt med miljön som ett extra plus.
¨
Torbjörn Backesten

Läs mer

Bedömning av Relais del Maro

Läs mer

Hotell fullt med romantisk stämning och den finaste trädgård med pool

Hotellet är mycket trevligt inrett och personalen mycket vänlig och hjälpsam. Man har tänkt på flera detaljer och frukosten är god, tillagad på goda råvaror. Dessutom trevligt att det varje eftermiddag serveras kaffe, te och kaka. trädgården och poolen är mycket välskött och vacker, och den är riktigt skön att bara slappa vid. Borgomaro är en äkta italiensk landsby där man kan få genuin italiensk stämning och få turister.

Läs mer

Vackert ställe och klassiskt italienskt

Riktigt fint ställe långt ute på landet i en klassisk italiensk landsby. Vi var riktigt nöjda med vistelsen, och vill framför allt framhäva den vackra utsikten från trädgården och den verkligt goda servicen.

Läs mer

Bröllopsresa 5 dagar!

Jag kan varmt rekommendera Relais del Maro om ni vill ha en lugn och harmonisk vecka!
Fullkomligt underbart hotell med den vackraste trädgården. Den snällaste och mest hjälpsammaste personalen, underbar mat, afternoon tea och drinkar samt en frukost som inte var av denna värld! Där famns allt man kunde tänkas vilja ha.
Färska blommor var det överallt, tända levande ljus och doftljus som doftade underbart. Även rummet var så mysigt! Personalen hjälpte till att boka restauranger och med vägbeskrivningar!
Hotellet ligger i en liten by, byn har 4 st närliggande restauranger, ALLA var bra!! Jag kan verkligen rekommendera detta underbara hotell om man vill äta gott och ha det lugnt och skönt!

Läs mer

Bedömning av Relais del Maro

Mycket fint ställe. Tydlig information och service. Utmärkt frukost.

Läs mer
 
search map