Hotell i Borgomaro i Ligurien

Relais del Maro

Basic rum Basic rum Basic rum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ni kommer älska Relais del Maro... och antagligen få lust till att stanna permanent. Både fysiskt och mentalt. Värdskapet är trevligt, inredningen är varm och genomtänkt, poolen är panoramisk och byn är full av lokal färgsprakande atmosfär.

Historia och lokal touch i skön harmoni

Det varma välkomnandet och det konstanta tillmötesgåendet under vistelsen står Elena och hennes föräldrar för, vars rötter i det lokala samhället sträcker sig över generationer. Elena har efter många år som världsmedborgare beslutat att återvända till sina rötter. Byggnaden som rymmer Relais del Maro, har tillhört morföräldrarna, som drev en slakteributik i den nuvarande receptionen. Jo stället utstrålar av släktträd och historia. Ett annat initiativ som gästerna är stormförtjusta i är kaffehörna. Kaffehörnan hittar man i frukostrummet, där det bjuds på te, kaffe och hembakat varje dag mellan 17:00 - 19:00 - inkluderat i priset. Dessutom kan du njuta av en lugn stund i uppehållsrummet på andra våning med bibliotek, internethörna och brädspel.

Läs mer om Relais del Maro

Paradisets trädgård och paradisets swimmingpool

Den vackra och inbjudande trädgården ligger med utgång från andra våning, vilket betyder, att man från trädgårdens räcke ser ut över byn, vägen och floden. Medans det från poolen verkar det som om, trädgården ligger som en direkt förlängning av kyrkogården, vilket ger en vykorts liknande effekt. I trädgården finns det flera mysiga hörn och delar med möbler, antingen bord och stol eller solstolar med parasoll. På sommaren erbjuds det lunchrätter i trädgården till en mycket rimlig slant, om man inte önskar lämna stället för lunch.

Välsmakande frukost med hembakat och egenproducerade produkter

Frukosten är verkligen ett kapitel för sig - och förtjänar därför naturligtvis ett eget kapitel. Frukostrummet ligger på första våning vid sidan av receptionen i ett vackert välvt rum med synlig stenmur. Buffen serveras uppe på en trappavsats och omfattar alla typer av läckra produkter, frukt, mejeriprodukter, charkuterier och pajer. Kaffe och te beställs hos personalen. De hemmalagade produkterna som bröd och marmelad samt andra lokalproducerade produkter, eftersträvar de i bästa möjliga mån att följa principen om ekologiskt, hållbart och närproducerat. Detta gäller för övrigt hela Relais del Maro, som faktiskt är ett Ecoworlshotel, vilket betyder, att hela verksamheten ska följa hållbarhets principer.

Byns ljud

Allt verkar fantastiskt, och är det också. Om du ska sätta fingret på något som potentiellt skulle kunna vara ett störningsmoment, så skulle det kunna vara att Relais del Maro ligger bredvid en väg i byn där det ibland passerar en bil eller två, och att det i närheten ligger en skola, som för övrigt är stängd under sommarlovet från mitten av juni till mitten av september. Bland andra och mer naturliga ljud är det kyrkklockor som ringer varje halvtimma, grodornas kvackade och flodens brus. Någon kan finna dessa ljud meditativa, medans andra kan bli störda, och därför har alla rum tvåglasfönster.

Diffust hotell och annan praktisk information

Relais del Maro är ett så kallat diffust hotell, dvs. ett hotell där rummen ligger utspridda i byn. Rummen i detta diffusa hotell är uppdelade på tre byggnader: De flesta ligger i huvudbyggnaden medans resten ligger i två andra byggnader mitt inne i Borgomaro (max 150 m bort). De två byggnaderna i byn, Casa nel Borgo (som var morföräldrarnas hus) och Fienile (hölada som är från 1500-talet), ligger mera lugnt till, då de inte har vägen och floden precis utanför. Casa nel Borgo består av sex rum - det finns en gemensam terrass och ett gemensamt uppehållsrum, dock ingen hiss. I Fienile, som ligger högt uppe i byn, finns det två rum på första våning (max 2 personer i varje rum), som kan anslutas - vilket är en bra lösning för familjer. Det finns garage på stället, som kan beställas mot ett litet tillägg - annars är det gratis parkering längs vägen, där man i regel hittar plats. Önskar man att utforska närområdet på annat sätt än till fots eller i bil, så har Relais del Maro två scootrar till uthyrning (mot tillägg).

Läs om rummen på Relais del Maro

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map