Semesterbostad i Borgio Verezzi i Ligurien

Residence Villa Gloria

 
Residence Villa Gloria är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Villa Gloria är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Borgio Verezzi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det helt moderna Villa Gloria ligger endast en liten bit från stranden, som man når via en liten viadukt under järnvägen.

På stället finns det reception, bar, stort uppehållsrum, hiss, fitnessrum, barnlekrum och privat parkeringsplats, som kan användas mot en tilläggsbetalning. I trädgården finns det lekplats, solstolar, parasoll och swimmingpool (10x5 m), som är öppen från påsk till slutet av säsongen. Gästerna på Residence Villa Gloria kan gratis använda ställets cyklar och få rabatt vid hyrning av solstolar och parasoll på den privata stranden.

Läs mer om Residence Villa Gloria

Ca. 800 meter bort kan man hyra tennisbanor. Lägenheterna är alla rymliga och modernt utrustade med telefon, satellit-TV, säkerhetsbox, värme och aircondition (mot betalning). Dessutom har alla - med undantag för de två enrumslägenheterna på första våningen - balkong med sido- eller direkt havsutsikt.

Lägenheterna på Residence Villa Gloria

Enrumslägenhet för 3 personer - typ A3

Lägenheterna är på ca. 28 m². De består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, extra säng och kokvrå med kylskåp och 4 plattor samt badrum.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser - typ B4

Lägenheterna är på ca. 35 m². De består av sovrum med två sängar och en extra säng, uppehållsrum med enkel bäddsoffa och kokvrå med kylskåp och 4 plattor samt badrum.

Dölj texten
 
 
search map