Semesterbostad i Borgio Verezzi i Ligurien

Residence Le Saline

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Le Saline är ett inbjudande semesterställe som ligger 50 meter från stranden i Borgio Verezzi samt på kort avstånd från tågstationen och järnvägen. Lägenheterna ligger i ett trevligt bostadsområde med endast 100 meter till närmaste inköpsmöjligheter. Ett komfortabelt boende för familjen helt enkelt.

En dag vid poolkanten

Saline har en reception, ett uppehållsrum med TV, bar samt ett tvätteri (mot betalning), vilket kan vara praktiskt för dig som stannar ute lite längre. Här finns en lekplats till de yngsta, en stor terrass med parasoll, stolar och bord där du kan koppla av samt ett övervakat garage och parkeringsplats, som kan användas mot betalning. Utomhuspoolen (18 x 8 m) är öppen från påsk till slutet av säsongen (och uppvärmd till slutet av maj). Vid poolen finns även en barnpool (5 x 5 m) samt solstolar, parasoll och en snackbar där du kan beställa förfriskningar under dagens lopp.

Du kan också vara aktiv

Föredrar du stranden har du denna inom kort promenadavstånd då den ligger på andra sidan gatan och järnvägen. Du når stranden smidigt via en tunnel under vägen. Om du önskar hyra en s.k strandplats så hör med receptionen först då du som gäst på Saline har rabatterade priser. Och när du tröttnat på allt solande och badande kan du ta ett varv i gymmet eller ta långa sköna promenader i området. Du kan alternativt hyra cykel och se omgivningen på två hjul. Tennisbana finns också att hyra ca 500 meter bort. Golf har du 20 km från Borgio Verezzi och möjlighet till ridning ca 2 km bort. På hemmaplan kan du varva ner i bastun, turkiska badet eller med en skön massage, mot extra avgift på plats.

Läs mer om Residence Le Saline

Nära restaurang och mataffär

Om du en kväll skulle föredra att äta ute hittar du den första restaurangen inom ca 70 meters avstånd. Likaså mataffär, ca 350 meter bort, vilket kan vara praktiskt när det blivit dags att handla hem lite godsaker inför den kommande veckan.

Från Saline har du dessutom en bra utgångspunkt att göra flera trevliga utflykter både längs med kusten som inåtlandet. Borgio Verezzi har inte så stort utbud men om du beger dig till intilliggande Pietra Ligure hittar du allt du behöver.

Komfortabla lägenheter

Det finns totalt 31 lägenheter fördelade på två byggnader och i fyra plan. De är fint möblerade och alla är utrustade med hårtork, telefon, Sat-TV, säkerhetsbox, värme, aircondition från juni till september går att hyra.

Lägenheterna på Residence Le Saline

Studiolägenhet

Dessa består av ett uppehållsrum med pentry (kylskåp med frys, ugn och 4 kokplattor), dubbel bäddsoffa, enkelbäddsoffa samt badrum. De flesta har balkong, men kan inte garanteras vid bokningstillfället. En del har bara fönster medans en del har ett s.k. franskt fönster och ligger på bottenplan. Ca 27 m²

Lägenhet m. 1 sovrum och balkong

Dessa består av ett sovrum med två sängar (som kan sättas ihop), uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, pentry (kylskåp/frys, ugn och 4 kokplattor) samt badrum. Samt balkong. En del har havsutsikt eller lateral utsikt, men detta kan inte garanteras vid bokningstillfället. Ca. 40 m².

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Loano 2

Loano, Ligurien

Residence I Cormorani

Loano, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Rekommendationer till dig

Residence Orchidea

Diano Marina, Ligurien

Residence sul Borgo

Finale Ligure, Ligurien

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map