Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Staden består av två områden, ett modernare semesterområde nere längre Riviera di Ponente (Borgio), samt den gamla medeltida landsorten (Verezzi) upp på sluttningen. faktiskt utgörs Verezzi av fyra stadsdelar: Crosa, Piazza, Poggio och Roccaro, där Poggio är den primära orsaken till att Borgo Verezzi är upptagen på listan över de vackraste landsorterna i Italien

Den gamla stadsdelen är generellt väldigt charmig och trevlig, och med undantag för huvudgatan, är den stängd för trafik. Den mer trafikerade vägen Aurelia, löper längs hela stranden tillsammans med järnvägen. Nära järnvägen och stranden, finns flera inköpsmöjligheter och restauranger.

Borgio Verezzi är en bra utgångspunkt för en semester i Italien, med både kultur, natur och strandliv.

Karta över Borgio Verezzi

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över staden och för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i denna del av regionen Ligurien.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Hotell, villa eller semesterlägenhet?

Hos In-Italia har du tillgång till fler än 1500 semesterlägenheter i Italien, däribland ett brett urval handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i Ligurien.

Är du på jakt efter den perfekta semesterbostaden i Borgio Verezzi? I sökmaskinen här på sidan hittar du vårt urval av handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i och omkring landsorten.

Drömmer du om en semester, där du kan vara helt för dig själv och bara slappna av? Då ska du överväga att hyra en hel villa i Ligurien. Det är en perfekt lösning, om ni är en större grupp som reser tillsammans - så att ni kan mysa vid poolen, i trädgården osv. utan att dela med andra gäster.

Har du frågor, eller behöver hjälp med att hitta precis rätt bostad i Ligurien för dig, så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Flygplatser och lokal transport

Ska du spendera semestern i Borgio Verezzi, ligger Genova Flygplats närmast, men inom räckvidd ligger också flygplatserna i Milano och Nice (Frankrike), vilka det är både lättare och billigare att flyga till.

Urvalet av flygbolag och rutter ändras löpande. Därför rekommenderar vi att du söker efter aktuell information om flygförbindelser till Italien i sökmaskinen här på In-Italias hemsida. Där kan du också jämföra priser mellan alla flygbolag, som flyger till Italien.

Det finns en tågstation i staden, som ligger på förbindelsen mellan Genova och Ventimiglia. Om du kör bil, är det motorväg (A10) hela vägen fram till Finale Ligure eller till Pietra Ligure, cirka 7 km bort. Vill du enkelt ta dig runt och se områdets sevärdheter under din semester, rekommenderar vi att du hyr en bil. På så vis behöver du inte anpassa dig efter tidtabeller och har mer frihet under semestern i Italien.

Läs mer om billig bilhyra i Italien här, och boka din bil online

Beställ din resa till Borgio Verezzi i Ligurien som ett samlat paket 

På In-Italia har du möjlighet att beställa endast en semesterbostad, eller ett helt paket som inkluderar flyg, inkvartering och eventuell hyrbil. Fördelarna med en paketresa är att du täcks av Resegarantifonden, paketreselagen och den utvidgade ansvarsförsäkring som In-Italia har tecknat hos Gouda Rejseforsikring. Du bestämmer naturligtvis själv, hur många dagar du vill resa, och du kan flyga från de flesta större flygplatser i Sverige och Danmark.

Beställ din resa till Ligurien - det är enkelt, snabbt och billigt!

Läs mer om Borgio Verezzi

Utflykter och sevärdheter

Stadens kanske mest intressanta sevärdhet finns under jorden: i "Le Grotte di Borgio Verezzi" kan du uppleva en äventyrlig sal med kristallklara småöar och långa, tunna stalakiter som hänger ner från taket. Är det något som begeistrar dig, kan du också besöka grottorna vid den närliggande staden Toirano.

Medan den gamla delen av Borgio Verezzi bjuder in till promenader på smala gator, om givna av gamla rustika hus och okyrkor, är det nere i Borgio nog primärt stranden som påkallar uppmärksamheten. Var uppmärksam på att det mesta av stranden är privat (det vill säga du måste betala för solstolar och parasoll för att nyttja den) - vilket ofta är fallet i Italien.

Lokala länkar

Stadens officiella hemsida hittar du här

Dölj texten
 
 
search map