Semesterbostad i Borghetto Santo Spirito i Ligurien

Villa Pineland

 
Villa Pineland är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Pineland är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Borghetto Santo Spirito här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Skäm bort dig själv och din familj med en badsemester i den lilla landsorten Borghetto Santo Spirito, som ligger mellan Savona (36 km) och Pietra Ligure på den liguriska kusten. Området bjuder också in till intressanta utflykter, t.ex. till grottorna från Toirano.

Mys i trädgården och romantiska ögonblick

Den ljusa lägenheten, som utstrålar en riktigt trevlig atmosfär, är smakfullt inredd i lantlig til och i varma färger. Därutöver kan du njuta av den privata trädgården, till exempel vid trevlig grillkvällar. Lägenheten består av två stora sovrum med dubbelsängar, ett rymligt vardagsrum med en dubbel-bäddsoffa, två badrum (ett badrum med dusch, det andra med badkar) och ett vackert lantligt kök med utgång till trädgården. Köket är utrustat med en ugn och en diskmaskin, och är stort nog till gemensamma måltider. Det välhållna utomhusområdet, med fina stenar och stenväggar, utstrålar en sydländsk atmosfär och är det perfekta stället för inte måltiderna utomhus. Det finns dessutom ett kakelbord, stolar i smide och ett stort parasoll. Lägenheten har dessutom aircondition och en tvättmaskin. Om familjen önskar att utforska området på två hjul, finns det två cyklar att låna.

Läs mer om Villa Pineland

Slappna av vid den vita sandstranden och de turkosblå havet

Borghetto Santo Spiritos strand består av den finaste vita sanden du kan tänka dig, och den tillhör de mest populära stränderna vid den liguriska kusten. Det kan vara rätt fullt under högsäsongen, då den besöks både av turister och infödda i alla åldrar. Stranden ligger cirka 3 km från semesterstället, och det finns både en privat del (där du betalar för solstolar) och en offentlig del (gratis).

Upplev den italienska vardagen

Borghetto Santo Spirito ligger vid foten av Piccaroberget (281 meter), vid mynningen av Varatella-floden. En av grannstäderna är den typiska badorten Loano vid Palmrivieran, med kilometervis lång strand. Bortsätt från turism, spelar odling av vin och grönsaker som t.ex. sparris och kronärtskockor en stor roll här. I Borghetto sker dessutom en stor produktion av fikon och aprikoser.

Åk iväg på intressanta utflykter

Besök grannstaden Loano är en känd turistort på Palmrivieran, med historiska byggnader och kulturella sevärdheter, såsom en kyrka och flera palats. Besök de berömda Toirano-grottorna. Om du kommer i bil, bör du utforska den liguriska kusten och besöka Genovas akvarium (ca 1 timme i bil). Om du reser med barn, bör du besöka Caravel Water Park i den närliggande staden Ceriale (öppen från juni till början av september). Det är en stor upplevelse att vara så nära delfiner, hajar och ni kan beundra många vackra fiskar. En oförglömlig upplevelse för barnen! Det är möjligt att spela golf i närheten, Golf Garlenda ligger endast 8 km från Borghetto Santo Spirito. Upplev den vackra utsikten i Cervo (25 km) och utforska den gamla medeltida staden som är en av de vackraste landsorterna i Italien (den finns med på listan I borghi più belli d'Italia).

Dölj texten
 
 
search map