Agriturismo i Borghetto Santo Spirito i Ligurien

Agriturismo Vento d'Argento

 
Agriturismo Vento d'Argento är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Vento d'Argento är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Borghetto Santo Spirito här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Vento d'Argento har den uppenbara styrkan att vara ett lantställe och samtidigt endast 1 km från sandstranden och den gamla staden Borghetto Santo Spirito.

Omfattande egenproduktion

Detta agriturismo är mycket produktivt. I deras visningslokal, som även fungerar som butik och lokal för provsmakningar av de lokala specialiteterna, finner man både högkvalitets olivolja, pesto och en serie med skönhetsprodukter gjorda på olja utan konserveringsmedel kallad Terre del Barone. I trädgården finner man både ett grönsaksland, körsbär, aprikosträd, persikoträd och höns... och sällskapliga katter. Är man vinintresserad, så arrangerar gården dagsturer för 6-8 personer till vinorten La Morar i Piemonte med ett program som omfattar vinsmakning, besök i La Morra och på stadens museum, frukostbuffé och transport fram och tillbaka. Flera upplysningar fås vid ankomst. Det finns ingen riktig restaurang på gården men varje lördag under högsäsongen förbereds en lokal måltid för gästerna. Man äter alla tillsammans, allt man behöver göra är att meddela på morgonen om man önskar medverka på kvällen.

Läs mer om Agriturismo Vento d'Argento

Lokalområdet

Agriturismo Vento d'Argento ligger mycket tillgängligt, endast ca 2 km från motorvägsavfarten. Motorvägen löper ca 600 m från stället och ett surrande kan därför anas i bakgrunden, likaså så anar man landsvägen som endast ligger 100 m bort från gården. Det är möjligt att låna cyklar på gården (gratis) - förvänta dock aldrig rent generellt att hitta gratis lånecyklar helt tiptop. Härifrån kan man cykla till den vackra historiska staden Toirano (ca 2½ km), där det även finns bra matställen eller lite längre till de kända grottorna Grotte di Toirano på andra sidan staden. Slutligen kan man cykla längs kusten till grannstäderna på rivieran. Under olivlunden, som omger huset och trädgården, är det inrett en träningsbana med olika tränings-poster, man kan följa.

Smakfull och färgrik inredning

Lantstället består av två byggnader: i den ena finner man den tidigare nämnda visningslokalen medans man i den andra byggnaden finner fyra rum och gemensamma utrymmen med öppenspis och långbord till måltider, där även frukosten serveras som buffé. Men man kan naturligtvis äta utomhus på terrassen, när vädret tillåter. De gemensamma utrymmena är inredda med varma toner och med en designer - touch. På andra våning finns det en stor gemensam terrass med solstolar. Det finns även en lekplats på gården. Entréporten låses om natten.

Rummen på Agriturismo Vento d'Argento

Dubbelrum med balkong/terrass

Det finns tre rum i denna kategori. Det ena ligger på första våning med terrass (lämplig rullstolsbundna), medan de andra två ligger på andra våning med respektive balkong och terrass. I två av rummen finns det plats för en extra säng (mot tillägg). Rummen har aircondition, lcd-tv med italienska kanaler och fina badrum med toalett, hårtork och dusch.

Familjerum till 3 personer med balkong

Denna lösning består av ett dubbelrum och ett enkelrum med en dörr i mellan. Det ligger på andra våning med en balkong i enkelrummet. I enkelrummet finns det plats till en extra säng för ett barn upp till 14 år (mot tillägg) därmed får det plats totalt fyra personer. Familjerummet har aircondition, lcd-tv med italienska kanaler och två fina badrum med toalett, hårtork och dusch.

Dölj texten
 
 
search map