Semesterbostäder & hotell i Borghetto Santo Spirito

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Borghetto har en tågstation, men endast de lokala tågen stannar här - inte de större internationella tågen. Staden har även ett litet och stämningsfullt historiskt centrum med karaktäristiska ljusröda pastellfeärgade husmurar. Här hittar du några matställen och affärer.

Karta över Borghetto Santo Spirito

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Hotell, villa eller semesterlägenhet?

Hos In-Italia har du tillgång till fler än 1500 semesterlägenheter i Italien, däribland ett brett urval handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i Ligurien. Är du på jakt efter den perfekta semesterbostaden i Borghetto Santo Spirito? I sökmaskinen här på sidan hittar du vårt urval av handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i och omkring landsorten. Drömmer du om en semester, där du kan vara helt för dig själv och bara slappna av? Då ska du överväga att hyra en hel villa i Ligurien. Det är en perfekt lösning, om ni är en större grupp som reser tillsammans - så att ni kan mysa vid poolen, i trädgården osv. utan att dela med andra gäster. Har du frågor, eller behöver hjälp med att hitta precis rätt bostad i Ligurien för dig, så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Transport

Borghetto Santo Spirito ligger endast cirka 1700 km från (mellersta) Sverige, och kan därför bara en bra destination för en kör-själv-semester till Ligurien. Föredrar du däremot att flyga, är Genova Flygplats den som ligger närmast. Flygplatsen betjänas i skrivande stund av bland annat flygbolagen Ryanair och Vueling och det är därför möjligt att hitta en billig flygresa hit - eventuellt med en mellanlandning. Urvalet av flygbolag och rutter ändras löpande. Därför rekommenderar vi att du söker efter aktuell information om flygförbindelser till Italien i sökmaskinen här på In-Italias hemsida. Där kan du också jämföra priser mellan alla flygbolag, som flyger till Italien. Det kör tåg längs kusten mellan Genova och Ventimiglia, som stannar i Borghetto Santo Spirito. Därtill kommer att kustvägen, och inte minst den närliggande motorvägen, gör det enkelt att komma till och från staden i bil. Reser du med flyg till Italien kan det därför vara en fördel att ha en hyrbil - inte bara för att komma lättare från flygplatsen, men också för att kunna vara mer fri att åka iväg på utflykter under semesterns gång.

Restauranger och shopping

Nere vid vattnet ligger det många restauranger, caféer och barer. Likaså behöver du inte köra långt för att hitta ännu fler alternativ i grannstäderna. Du hittar flera kiosker och minimarknader inom några få kilometer, där du hittar det mesta du behöver för att kunna laga mat hemma.

Läs mer om Borghetto Santo Spirito

Utflykter

För resenärer med barn, kommer troligen ett besök på vattenlandet Le Caravelle stå högt på önskelistan. Det är inte mer än 3 km dit, och lockar med massor av nöjen för stora som små. En annan av områdets stora sevärdheter är grottorna. Vi den lilla gransstaden Toirano ligger till exempel Le Grotte di Toirano, där du på guidade visningar kan uppleva fantastiska grottsalar med fotavtryck och andra spännande lämningar från våra förfäder. Det kan också rekommenderas att ta en tur in i landet för att besöka några av alla vingårdar och små medeltida städer som gömmer sig i det bakomliggande landskapet. Det är en chans att få uppleva "det äkta Italien".

Lokala länkar

Stadens egen hemsida hittar du här.

Dölj texten
 
 
search map