Hotell i Bordighera i Ligurien

Hotel Villa Elisa

 
Hotel Villa Elisa är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Elisa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bordighera här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Villa Elisa är det perfekta badhotellet för barnfamiljer som vill tillgodose både barnens (med barnpool och lekplats) och föräldrarnas (elegant, historiskt och stämningsfullt hotell) behov utan att det blir till ett charterhotell. Härifrån är det endast 800 m. till havet (genom en gångstig) eller en gratis shuttlebuss för hotellets gäster.

När man kommer in i den botaniska trädgården möts man av en spännande flora och en vacker citruslund var det finns små möblerade vrår och en röd matta som för in till eleganta salonger och till restaurangen. Innanför blir man välkomnad av den servicemindade personalen och de eleganta salongerna med ägar familjens vackra antika möbler. Här finns även hiss, en bar och en a la carte restaurang, som vänder mot den frodiga trädgården.

Läs mer om Hotel Villa Elisa

Bakom hotellet i lugna omgivningar finner man en stor bönformad pool med solstolar. Här finns dessutom barnpool, lekplats och bastu. Frukosten serveras som buffè och det finns gratis parkering till gäster som kommer i bil, eller så kan man beställa garage (mot tillägg). Dessutom är små husdjur välkomna.

Enkelrum:
- Fina rum med aircondition, satellit-TV, minibar, telefon, wi-fi, förvaringsbox och badrum med toalett, hårtork och dusch. Rummen har heltäckningsmatta.
Dubbelrum Comfort:
- Fina rum (20 st.) med aircondition, satellit-TV, minibar, telefon, wi-fi, förvaringsbox och badrum med toalett, hårtork och dusch. Rummen har antingen heltäckningsmatta eller parketgolv. Här är det inte möjligt att få extra säng, många av dessa rum har dock balkong.
Dubbelrum Superior:
- Fina rum (6 st.) med aircondition, satellit-TV, minibar, telefon, wi-fi, förvaringsbox och badrum med toalett, hårtork och dusch. Rummen har antingen heltäckningsmatta eller parketgolv. Dessa rum är som Comfort rummen , bara rymligare och har därför möjlighet till extra säng.Superior rummen har inte balkong.
Suite:
- Fint och rymligt rum (finns 1) som består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och sovrum med dubbelsäng. De två rummen är åtskilda med en tunn skjutdörr. Sviten är utrustad med aircondition, satellit-TV, minibar, telefon, wi-fi, förvaringsbox och två badrum med toalett, hårtork och dusch. Detta rum har dessutom bord och stolar på två balkonger. Det finns plats för två extra sängar.

Dölj texten
 
 
search map