Semesterbostad i Bonassola i Cinque Terre

Residence La Francesca

Havsutsikten från en av lägenheterna De slingrande vägarna på stället Den lilla stranden nedanför Vandringsleden till grannstaden Bonassola
 
Residence La Francesca är inte tillgänglig i dagsläget
Residence La Francesca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bonassola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence La Francesca är ett semestercenter i Cinque Terre-området på en panoramisk brant med havsutsikt. Deras 15 hektar är prydda med tallar och Annan medelhavs vegetation. Faciliteterna är många (bl.a. pool och barnpool) och gångavstånd till grannstäderna Bonassola och Levanto endast 3-4 km bort.

Var är vi och vilka är vi?

Landskapet är klassiskt liguriskt med gröna branter, som kastar sig ner i havet. Residence La Francesca med alla sina faciliteter vänder sig speciellt till barnfamiljer, men man ska dock vara uppmärksam på, att lägenheterna ligger på en brant, och att det är en del trappor och jordstigar på egendomen utöver den asfalterade väg som binder samman det hela. Det betyder dock samtidigt, att upplevelsen blir mer panoramisk. Det är ca 200-700 meter ner till stranden (beroende var på egendomen man befinner sig) och ca 3 km till staden Bonassola, där man också finner de närmast shoppinggatorna, butiker och restauranter, det är något längre till Levanto, men här är vägen bättre och därför att rekommendera. Stället är sammankopplat med grannstäderna Bonassola och Levanto via en nyöppnad gångtunnel.

Läs mer om Residence La Francesca

Listan med faciliteter är lång - bl.a. pool och barnpool

Här finns 55 semesterbostäder fördelade på området, det finns även en reception, restaurang med vacker havsutsikt, en pool med poolbar, en barnpool med saltvatten, parkeringsplats, en minilivs, en bar med terrass, där det även går att köpa frukost och en tvättstuga som kan nyttjas mot betalning. Stället vinner på havsutsikten, terrassen och faciliteterna, medans inredningen och standarden är blygsam. Det är en vacker havsutsikt från nästan alla boenden - dock inte havsutsikt från poolen.

... flera faciliteter

Vidare finns det minigolf (gratis), tennisbana (mot betalning), boulebana, lekplats och pingisbord. Stället har en liten privat strand, som består av en blandning av småsten och sand i en liten klipplagun. Här finns också en solterrass. Observera, att barnpoolen och restaurangen ligger nere vid stranden, som man kan nå med bil, medans den stora poolen och sportaktiviteterna ligger uppe vid receptionsområdet. Från restaurangen går det en trappa ner till stranden.

Dölj texten
 
 
search map