Hotell i Bonassola i Cinque Terre

La Rossola Resort

 
La Rossola Resort är inte tillgänglig i dagsläget
La Rossola Resort är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bonassola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det nybyggda La Rossola Resort vänder sig till er som söker efter lugn och ro i gröna omgivningar. Här nås man inte av buller och oljud. La Rossola Resort är dessutom ett av få ställen i området kring Nationalparken Cinque Terre som har pool.

Fina vandringsleder

Stället ligger i fullkomligt lugn och avskildhet vid slutet av en återvändsgata (de sista 1,5 km går via en brant snårig grusväg), men man tar sig lätt ner till kuststäderna Bonossola och Levanto till vilka det är ca 7 km (till bägge). Man tar sig också lätt till de fem byarna i Cinque Terre, t.ex. genom att köra ner till stationen i Levanto och därifrån ta tåget ett stop till Monterosso (tar ca 4 min). Man behöver dock inte ta sig ner till Cinque Terre-byarna för att vandra - det avgår nämligen en vandringsled från La Rossola Resort, som självfallet inte är turistig och leder ner till den kända vandringsleden i Cinque Terre mellan Levanto och Riomaggiore. Det är naturligtvis gratis parkering på stället.

Läs mer om La Rossola Resort

Bar och restaurang

Det finns både bar och restaurang på stället vilket betyder att man inte behöver köra ner till Levanto/Bonassola på kvällen. Eftersom restaurangen inte ligger ända nere vid havet så är köket en lokal blandning av fisk/skaldjur och kött/grönt. Det serveras även frukost i restaurangen (som buffet) - och när vädret tillåter kan man äta den ute, kanske på verandan under valven.

Utsikt till skogen

I trädgården hittar man den stora poolen med parasoller och liggstolar samt en fin utsikt över den omkringliggande skogen med Medelhavet i bakgrunden. Dessutom finns det ett litet utomhusgym.

Rummen

De 11 dubbelrum, 5 trippelrum och ett 4-bäddsrum är fördelade på olika byggnader och ligger antingen på bottenvåningen eller på andra våningen och är vackert inredda med kakelgolv. De har alla kylskåp, förvaringsbox, wi-fi, lcd satellit-tv, telefon och badrum med toalett, hårtork och dusch. Rummen på bottenvåning har egen ingång utifrån. Vissa av dem har lite utsikt till havet i fjärran. Det finns ingen luftkonditionering eftersom stället ligger högt över havet. Trippelrummen är något större än dubbelrummen och har tre separata sängar, och det enda 4-bäddsrummet ligger på bottenvåningen och har två sovavdelningar.

Dölj texten
 
 
search map