Omdömen från Hotel Pensione Moderna

 
Hotel Pensione Moderna är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Pensione Moderna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bonassola här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Pensione Moderna

Läs personliga omdömen av Hotel Pensione Moderna som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Pensione Moderna. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Kristina med familj från Piteå i Sverige bodde på Hotel Pensione Moderna i Bonassola från den 30. juni till den 3. juli 2011.

Vår resa till Italien har varit härlig! Vårt boende är vi också mycket nöjda med! Både Holiday Inn Express i Bergamo samt pensionat Moderna i Bonassola. Allt har fungerat mycket bra. Rent fräscht och väldigt trevligt! Vi kommer också att använda In Italia för att boka boende, nästa gång vi reser i Italien.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Ulla Britta och man från Bromma i Sverige bodde på Hotel Pensione Moderna i Bonassola från den 1. till den 4. oktober 2010.

Bonassola var en genuint lantlig italiensk idyll med underbar strand full av vackra runda stenar i både grönt rött svart och grått. Havet var varmt och salt. Hotellet var charmigt med sina älskvärda damer och frukosten var super med den godaste yoghurt vi någonsin ätit i den trivsamma matsalen där vi också åt en god middag bland idel italienare. Vi hade turen att pricka in det årliga firandet av ortens skyddshelgon och fick vara med om ett gigantiskt fyrverkeri och en fantastisk prossesion runt byn. Dessutom var Bonassola utmärkt avstamp till vandringsleder med mindre trängsel än bland 5 terre.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Lars med resesällskap från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Pensione Moderna i Bonassola från den 19. till den 23. augusti 2010 innan så bodde de på Hotel Gemma del Mare i Marina di Pietrassanta.

Bonassola 1) ett härligt sävligt semesterställe 2) nej, det ligger alldeles för nära järnvägen, in-italia bör kolla med andra bättre belägna hotell, det finns! 3) varna om oljudet från tågen 4) Bonassola är ett underbart ställe med omedelbar närhet till Cinque Terre, bäst att nå med båt direkt från stranden! Tack in-italia för bra resmål!



Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Catrin med resesällskap från Göteborg i Sverige bodde på Hotel Pensione Moderna i Bonassola från den 18. till den 22. juli 2010.

Vi var i Bonassola 18-22 juli och trivdes alldeles utmärkt. Staden/byn var väldigt mysig och ren. Badet var fantastiskt, klarare vatten får man leta efter! Dessutom var det nära till Cinque Terre med sitt utbud. Vi bodde på Pensione Moderna, ett familjärt och trevligt B&B nära stranden. Det enda vi kanske kan klaga på var att vi inte hade AC på rummet, men det fixade sig med lite elfläktar och öppna fönster!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Birgitta med sällskap från Vaxholm i Sverige bodde på Hotel Pensione Moderna i Bonassola från den 2. till den 5. juli 2010.

Hej Katarina! Tack vi hade en helt fantastisk resa. Bonassola var jättetrevligt – vi var oerhört nöjda att det var just där vi hamnade och inte i ngn av Cinque Terre orterna som var oerhört intressanta och vackra men enormt mycket turister. Bonassola var mycket charmigt och trevligt att det var mest italienare och minimalt med turist krims krams. Hotellet var helt OK, min man sover oerhört lätt och första natten fick vi ett rum som vette direkt mot tåget och det blev lite si och så med sömnen. De var mycket tillmötesgående på hotellet och vi fick byta rum till andra sidan, det fungerade inte att behålla samma rum (från hotellets sida) så vi provade 3 rum, ett varje natt och de 2 sista nätterna var det toppen med mindre ljud och sömn hela nätterna. Det var rent och fräscht, trevlig personal god frukost och vi kommer gärna igen. Beroende på vad man är intresserad av och hur man reser, vi var 2 vuxna och tyckte Bonassola passade oss perfekt med vandring, enkelt att ta tåget till Cinque Terre och vandra där, tillbaks till Bonassola för en eftermiddag på stranden och fanns goda, trevlig och prisvärda restauranger. Fantastiskt god glass! Bonassola kändes också som en bra ort för familjer med barn, badvänligt och barnvänligt. Tryggt och säkert – och hela området fantastiskt vackert med sina grönskande berg och det vackra havet, de fina orterna med vackra hus och områden – trevliga människor. Vandringar av varierande karaktär från promenadlätta till ansträngande.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Ylva med sällskap från Göteborg i Sverige bodde på Hotel Pensione Moderna i Bonassola från den 12. till den 15. maj 2010.

Tack, vi är klart nöjda. Skönt att bo i Bonasola, en bit från turistströmmen. Hotellet var jättebra!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Maria med sällskap från Göteborg i Sverige bodde på Hotel Pensione Moderna i Bonassola från den 10. till den 15. juli 2009.

Hej, Vi hade en hel underbar semester i Italien! Er hemsida är verkligen superbra, lätt att hitta och enkel att få en överblick över de områden man är intresserad av. Vi bodde i Bonassola 5 dagar och jag kan varmt rekommendera det för resenärer som vill besöka Cinque Terre. Lite mindre turistigt där in i de fem byarna, dock var vi ute och åt middag någon kväll i Levanto som låg strax nedanför. Hotellet vi bodde på var Pensione Moderna och var ett helt magiskt litet hotell. Trots att det låg nära järnvägen var det lugnt, gemytligt och hade fantastik trevlig personal, både på hotellet och i restaurangen. Att det var nära stranden var också ett sort plus. Det var både enkelt och billigt att åka tåg, både från Milano ner till kusten men också mellan byarna. Det enda som var minus var att några i vårt sällskap fick böter för att biljetten, som var köpt på stationen i Milano, inte var stämplad i automaten innan de klev på tåget. Reskassan blev då genast 500 kronor mindre. Vi fick sedan höra att tågvärdarna får kommission på böterna så de var verkligen nitiska, trots som sagt att de såg att biljetten var rätt och var betald. Det är något som jag skulle rekommendera er att skriva på er hemsida som ett litet tips till alla som åker med tåg:)

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Hotel Villa Argentina

Riomaggiore, Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map