Hotell i Bonassola i Cinque Terre

Hotel Pensione Moderna

 
Hotel Pensione Moderna är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Pensione Moderna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bonassola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Pensione Moderna från 1951 ligger i trevliga Bonassola som är en sann pärla för dem som önskar att besöka Nationalparken Le Cinque Terre men inte önskar att befinna sig mitt i stormens öga. Det finns dessutom flera vackra vandringsleder omkring Bonassola som är mindre frekventerade än populära Le Cinque Terre.

Det familjedrivna hotellet har även restaurang och en gårdsbutik där de säljer liguriska specialiteter som marmelad och olivolja mm. Hotellet ligger i den lugna delen av staden på slutet av en enkelriktad väg och störs endast av tåget som passerar ganska nära hotellet, och som för de ljudkänsliga kan störa lite i nattsömnen. Man kan enkelt gå till både butiker, restauranger, stranden (ca. 150 m) och tågstationen varifrån man kommer till de fem små byarna i Le Cinque Terre på få minuter. Offentlig parkering mot betalning finns i staden.

Läs mer om Hotel Pensione Moderna

Inne på hotellets gård tycks livet vara lätt som en lek och man glömmer helt tid och rum, framför allt när man får serverat ett glas välsmakande italienskt vin från baren. Det råder en tropisk och botanisk känsla här. Restaurangen fungerar som självbetjäning och är öppen från juni till september och serverar liguriska rätter som t.ex. pesto, minestrone, lasagne, grönsakstårtor och många andra lokala rätter. Den är öppen från kl. 12:00 till 22:00 och man kan välja tre rätter för ett fast pris.

Rummen
- De totalt 15 rummen är fördelade på två våningar och är snyggt inredda i traditionell ligurisk stil. De har alla TV (med italienska kanaler), telefon och eget badrum med toalett, hårtork och dusch. Flera av rummen ligger sida vid sida och har en dörr mellan sig vilket ger en god lösning för familjer.

Frukosten serveras som buffé och kan om sommaren njutas utomhus.

Dölj texten
 
 
search map