Hotell i Bonassola i Cinque Terre

Hotel Delle Rose

 
Hotel Delle Rose är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Delle Rose är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bonassola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Delle Rose, Rosornas hotell på svenska, ligger mitt i Bossarola nära strand (50 m.) och tågstation. Hotellet bjuder på en skön familjär atmosfär och ligger mitt i stan. Dessutom helt perfekt om man vill bo vid Le Cinque Terre Nationalpark men vill undgå de värsta turistsrömmarna i de fem byarna.

Välkomnande mellanklass hotell

Detta är ett trevligt familjedrivet hotell som nyliigen blev moderniserat. Hotellet har restaurang, var det serveras menyer med liguriska rätter, lässal och hiss. Det finns även möjlighet att beställa perkering, efter mån av plats mot tillägg. Stämningen precis utanför hotellet är skönt inbjudande med små gator, torg och inte minst havet och stranden.

Läs mer om Hotel Delle Rose

Panoramisk takterrass

Hotel Delle Roses panoramiska takterrass blev invigd 2012 till stor glädje för gästerna. Invändigt finner man en stämningsfull bar med TV och wi-fi. Utvändigt finns den sköna terrassen med havsutsikt som får den mest kräsne landskapsarkitekten att dra på smilbanden. I salen med baren äter gästerna sin frukost (serveras som buffé) medan man har fin vy över havet, staden Bonassola och de omkringliggande sluttningarna som gjort Nationalparken Cinque Terre så känd över hela världen. Det serveras även lunch. Takterrassen ligger på 5:e våningen och det finns tillgång till hiss.

Välj din rumstyp

Dubbelrum: Det finns 17 dubbelrum i varav fyra har man möjlighet att få en extra säng. Alla rum har satellit-tv, förvaringsbox, telefon, minibar, takfläkt samt eget badrum med toalett, dusch och hårfön. Vissa rum har lite havsutsikt och andra har balkong men de flesta är utan.
-4-bäddsrum: Dessa rum har samma faciliteter som dubbelrummen men består av två rum åtskilda av en dörr.
Suite: Det finns 5 suiter varav 3 av dem har plats till upp till 4 personer (två barn i våningssäng). Alla rum har satellit-tv, safety-box, telefon, minibar, takfläkt och eget badrum med toalett, hårfönoch dusch. Det är lite havsutsikt i vissa av rummen.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Hotel Villa Argentina

Riomaggiore, Ligurien

Rekommendationer till dig

Residence Borgo Verde

Imperia, Ligurien

Casa Santi

Pietra Ligure, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Populärt i Ligurien

Relais del Maro

Borgomaro

Residence Riviera

Pietra Ligure

Hotel Leopold

Moneglia

search map