Omdömen från Villa Altar

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Altar

Läs personliga omdömen av Villa Altar som ligger i Ligurien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Altar. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

toppen

Huset hade en själ som gjorde att vi 5 vuxna o 5 barn i olika åldrar trivdes från början till slut.
Stor härlig pool som användes flitigt även om vi också badade mycket i havet. 4 duschar o badrum som gjorde boendet enkelt. Nära till många trevliga utflykter o nära till havet.

Bolano som semester-destination

Vi åkte till fem små byar o vandrade mellan de två sista till Monterosso. Mycket upp o ner men fantastiska vyer, Ports Venere en liten mysig stad med jättefint bad i klart vatten.

Villa Altar
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Altar
Villa
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 5 Vuxna, 5 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map