Villa i Bolano i Ligurien

Villa Altar

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Altar kan ta emot upp till 13 personer på sina drygt 220 m² och tillhörande trädgård på hela 800 m². Stilen är varm, ren och full av näsa för kvalitet utan att vara för mycket. Poolen med de karaktärfulla olivträd kastar extra semesterglans över stället.

Perfekt utgångspunkt

Villa Altar ligger på gränsen mellan Toscana och Ligurien, endast ca. 12 km från den mellanstora kuststaden La Spezia och ca. 17 km från sandstränderna i Lerici. Från La Spezia avgår det regionaltåg till Cinque Terre som tar under 10 minuter. Inom 10 km finner man motorvägsavfarten till både Lucca, Florens, Genova, Parma, Bologna och Milano. Närmaste by med köpman är antingen lilla historiska Bolano (ca. 1½ km) eller Ceparano (ca. 1 km), som är lättare att nå då det ligger på vägen till motorvägen / La Spezia.

Läs mer om Villa Altar

Underbar trädgård

Trädgården är mycket stor och exotisk med både citron- och olivträd som ger skön skugga under en varm sommardag. Poolen är stor och rektangulär, och poolkanten är fint utrustad med paviljong och solstolar. Dessutom finns det grill, pergola, terrass och veranda. Villan ligger ut till en helt vanlig biväg, vilket betyder att här som utgångspunkt är fridfullt, men förbipasserande trafik kan höras. I anslutning till villan får man smidigt plats att parkera två bilar.

Notera att det bor grannar i samma byggnad. Det bor ett par med en son på den andra sidan av byggnaden, men det enda man delar med dem är entréporten. På kvällen kan man ibland höra dem, när de sitter och äter på sin terrass. Men det är som sagt på andra sidan av byggnaden och man kan inte se varandra. Villans invändiga område, trädgård, terrasser samt pool har ni helt för er själv.

... och inomhus är minst lika fint

Huset är från 1995 och har massor av personlighet och präglas av att ägaren själv har bott här, så det på inget vis påminner om ett spartanskt inrett semesterhus. Villan är fördelad på tre plan, där de två nedersta båda har utgång till trädgården, då villan ligger på en sluttning. På det mellersta våningsplan finner man det stora vardagsrummet med öppen spis som är familjens samlingspunkt. Sidan om finns det ett litet gym, två sovrum och ett badrum med toalett, dusch och jacuzzi. Från denna våning har man direkt utgång till trädgården via två trappsteg.

Det finns inte aircondition i villan, men det ska sägas att det allt som oftast luftas skönt här uppe på 200 m.ö.h. Dessutom är villan utrustad med wi.fi. En trappa leder upp till översta våningen där man finner två sovrum (med möjlighet för en extra säng i det ena - inkluderat i priset) ochtvå badrum med toalett och dusch. Nere på den nedersta våningen finner man ett tvättrum med tvättmaskin, ett stort öppet välutrustat kök (med ugn, 4 kokplattor, microvågsugn mm) och ett badrum med toalett och dusch.

Utvidga med ytterligare 4 sovplatser för totalt 13 personer

I en separat enhet med egen ingång finner man 50 m² boareal för fyra personer, så att villan kan utökas till max 13 personer. Här finner man ett sovrum med dubbelsäng, ett badrum samt ett vardagsrum med bäddsoffa och kokvrå. Dessutom finns det en möblerad terrass. Om man inte väljer till denna del så kan den inte bokas av andra gäster. Lägenheten ligger i samma byggnad som resten av villan.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Villa Altar

Läs personliga omdömen av Villa Altar som ligger i Ligurien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Altar. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

toppen

Huset hade en själ som gjorde att vi 5 vuxna o 5 barn i olika åldrar trivdes från början till slut.
Stor härlig pool som användes flitigt även om vi också badade mycket i havet. 4 duschar o badrum som gjorde boendet enkelt. Nära till många trevliga utflykter o nära till havet.

Läs mer
 
search map