Agriturismo i Bogliasco i Ligurien

Agriturismo Le Pale

Solterrassen vid poolen Restaurangen Gemensam terrass Privat terrass till en av lägenheterna Rum Privat terrass till rummet Le Rose Rum Lägenhet Lägenhet Strelizia Lägenhet Gardenia Lägenheterna Gli Ulivi 1+2 Lägenheterna Gli Ulivi 1+2 Lägenheterna Gli Ulivi 1+2 Den lilla bagagevagn på skenor från parkeringsplatsen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo Le Pale ligger med en klassisk ligurisk position: på en höjd ovanför en pittoresk liten ligurisk kuststad med panorama vy ut över Medelhavet. På detta lantställe kan man bo i rum eller lägenheter och njuta av både pool och restaurang. Storstaden Genova och Monte Portofino Naturpark ligger ca. 15 minuter bort med tåg.

Utmärkt restaurang på stället

Här har man det privilegium att bo på ett lantställe ca. 1 km från centrala Bogliasco med strand och lite stadsliv - medan man inom 200-400 meter finner både supermarket Basko, ett apotek och en trattoria - ifall man då inte väljer att äta på ställets egen restaurang som primärt serverar liguriska kötträtter. Restaurangen är öppen för utomstående fredag, lördag och söndag medan övriga veckodagar endast är öppen för ställets gäster och endast mot bokning.

Läs mer om Agriturismo Le Pale

Ankom helst i bil

Denna agriturismo ligger i stark sluttning. Man parkerar vid foten av grunden och tar den långa trappan (ca. 100 trappsteg) upp till receptionen/restaurangen. Stället har investerat i en bagagevagn på skenor för att gästerna inte ska behöva släpa upp bagaget för trapporna. Bagagevagnen kan både medtaga bagage och personer ifall man önskar att undgå trapporna. Ifall man mot vår rekommendation väljer att ankomma med offentlig transport ligger tågstationen i Bogliasco 1,3 km från Agriturismo Le Pale.

Panoramiska terrasser och panoramisk pool

Agriturismo Le Pale är så lyckosam att kunna erbjuda sina gäster jacuzzi och pool med utsikt över havet och Bogliasco. Dessutom finns det sköna gemensamma terrasser med solstolar och utsikt. I trädgården finner man många exotiska blommor och träd, bl.a. orkidéer och olivträd. Stället producerar bl.a. sin egen olivolja och marmelader. I trädgården finner man även grill och stenugn. På utomhusterrassen finns det även wi-fi.

L√§genheterna på Agriturismo Le Pale

Dubbelrum

Dessa två rum ligger på markplan sidan om varandra och är förbundna med en dörr vilket ger en utmärkt lösning för en familj eller två par som reser tillsammans. Både rummen är för max två personer men med plats för en extra säng för ett barn på max 6 år i varje rum. Det är havsutsikt från båda rummen och de har båda en fransk altan och terrass vid den egna ingången. Rummen är utrustade med aircondition, kylskåp, sat-TV samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Lägenhet m. 1 sovrum (Orchidea, Sterlizia, Gardenia)

Denna tvårumslägenhet ligger på första eller andra våningen och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå samt sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Det finns plats för en extra säng som är inkluderat i priset. Lägenheten har dessutom ugn, diskmaskin och möblerad terrass.

Lägenhet m. 2 sovrum (Ulivi 1)

Denna trerumslägenhet ligger granne med Gli Ulivi 2. De ligger båda i en byggnad för sig själv i trädgården på en sluttning, vilket betyder att de på baksidan rent faktiskt ligger på markplan medan fasaden känns som andra våningen. För att komma ut till trädgården ska man ett par steg ner och sedan upp igen. Lägenheterna har båda havsutsikt inne från lägenheten. Trädgårdsplatsen under träden delas mellan de båda lägenheterna, men varje lägenhet har sina egna trädgårdsmöbler. Lägenheten mäter ca. 75 m² och består av två sovrum med dubbelsäng, ett uppehållsrum med kokvrå (med bl.a. ugn och diskmaskin) samt två sovplatser, en stor entré med enkelsäng samt ett badrum med toalett, dusch och hårtork. Totalt kan det bo sju personer i lägenheten. Båda lägenheterna är utrustade med aircondition, TV och tvättmaskin.

Lägenhet m. 2 sovrum (Ulivi 2)

Denna trerumslägenhet ligger granne med Gli Ulivi 1. De ligger båda i en byggnad för sig själv i trädgården på en sluttning, vilket betyder att de på baksidan rent faktiskt ligger på markplan medan fasaden känns som andra våningen. För att komma ut till trädgården ska man ett par steg ner och sedan upp igen. Lägenheterna har båda havsutsikt inne från lägenheten. Trädgårdsplatsen under träden delas mellan de båda lägenheterna, men varje lägenhet har sina egna trädgårdsmöbler. Lägenheten mäter ca. 75 m² och består av två sovrum med dubbelsäng, ett uppehållsrum med kokvrå (med bl.a. ugn och diskmaskin) samt två sovplatser, en stor entré med våningssäng samt ett badrum med toalett, dusch och hårtork. Totalt kan det bo åtta personer i lägenheten. Båda lägenheterna är utrustade med aircondition, och TV.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map