Omdömen från Ca' de Berna

 
Ca' de Berna är inte tillgänglig i dagsläget
Ca' de Berna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Balestrino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Ca' de Berna

Läs personliga omdömen av Ca' de Berna som ligger i Ligurien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Ca' de Berna. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Anna-Lena med sällskap från Saltsjö-Boo i Sverige bodde på Ca' de Berna i Balestrino från den 21. till den 28. juli 2007.

Vår vistelse på Cá de Berna var mycket trevlig och boendet levde upp till våra förväntningar.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Ulla med sällskap från Ljungsbro i Sverige bodde på Ca' de Berna i Balestrino från den 12. till den 19. maj 2007.

Hej! Allt har varit jättebra! Mycket trevligt värdpar och ett trevligt bemötande. Sängarna kan ju diskuteras och värmen inomhus också men man får ta seden dit man kommer. Det kändes som vi hade hela huset för oss själva det var bara en familj till där så det var väldigt lyxigt att ha en pool för sig själv. Området var fantastiskt trevliga små städer Tourano blev en favorit. Att utgå från Balestrino var att ha nära till mycket. En vecka är för kort tid så vi återkommer gärna, Sardinien är lite lockande. Arrivederci Ulla Carlsson

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 
search map