Semesterbostad i Balestrino i Ligurien

Ca' de Berna

 
Ca' de Berna är inte tillgänglig i dagsläget
Ca' de Berna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Balestrino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I den italienska rivierans gröna backar, cirka 11 km från stranden, ligger Ca' de Berna, med vidunderlig utsikt över bergen. Här finns goda möjligheter för korta samt mer ansträngande vandringsturer. Ställets gäster kan gratis nyttja boccia, bordtennis, volleyboll, lekplats och simbassäng.

Om man nån kväll skulle känna sig lite för trött för att ta sig den närliggande byn Balestrino (ca. 2 km härifrån), var det finns flera restauranger, inköpsmöjligheter och apotek, kan man istället äta på ställets egen restaurang. Det är inte långt till kända badorter som Loano, Albenga och Ceriale. Stället kan betecknas som barnvänligt, såväl barnbassäng som höga stolar nyttjas gratis. Det finns gemensamt tvätteri till gratis användning för alla.

Läs mer om Ca' de Berna

Det finns 11 lägenheter på stället, alla utrustade med satellit-TV och telefon. Det finns endast enkelsängar i sovrummen; sängarna kan skjutas samman men dock inte samlas till en dubbelsäng. Bäddsoffan blir till en dubbelsäng när den öppnas. Möblemanget är fint men av äldre datum.

Dölj texten
 
 
search map