Semesterbostäder & hotell i Balestrino

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi kan varmt rekomendera att du följer stigen "Terre alte" där du har möjlighet att både njuta av den fantastiska utsikten samt gå på upptäcktsfärd ibland de arkeologiska utgrävningarna.

Balestrino, som har cirka 600 invånare, är uppdelad i två delar. Överst ligger den gamla medeltida staden, som under 1800-talet lämnades av sina invånare på grund av ett ödeläggande jordskrev. De sista invånarna lämnade den gamla stadsdelen 1953 för att flytta till de andra i den nyare stadsdelen nere länge kullen, och sedan dess har den övre delen blivit stående som en spökstad och långsamt förfallit. Den lilla tidsfickan har dock blivit ett populärt utflyktsmål för turister, och har på grund av sin unika atmosfär använts till flera filminspelningar. Med hänsyn till säkerheten, kan det hända att delar av den gamla stadskärnan ibland är avstängda.

Utöver den unika stadsdelen på backtoppen, är Balestrino också ett intressant resmål på grund av sitt läge i ett vidunderligt landskap som bjuder in till vackra vandrings- och cykelturer. De är dessutom inte långt till Liguriens kust, där det finns rika möjliheter att kasta sig i havet eller slappna av på de härliga stränderna.

Karta över Balestrino i Ligurien

Använd kartan för att få en överblick över staden, samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i området. 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Semesterbostäder och hotell i Balestrino

Balestrino är ett bra resmål för dig som önskar en semeter med massor av medeltida stämning, utflyktsmöjligheter och stränder inom kort räckvidd. Vi har redan valt ut de semesterbostäder i och runt staden, där vi anser du har de bästa förutsättnignarna för en vällyckad semester. Du hittar dem alla i sökmotorn överst på denna sida. Skriv bara in din valda semesterperiod för att få en översikt över alla lediga hotell, semesterlägenheter och villor i området.

Läs mer om Balestrino

Dölj texten
 
 
search map