Hotell i Arma di Taggia i Ligurien

Hotel Jean Marie

 
Hotel Jean Marie är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Jean Marie är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Arma di Taggia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta lilla tre stjärniga hotell med endast 15 rum ligger 150 meter från en fin sandstrand och mycket tätt på både restauranger och butiker.

Det finns ingen restaurang på stället men hotellet äger de två närliggande restaurangerna Restaurant Arma och Restaurant Svizzera som ligger ca. 200 meter från hotellet. Här kan man få rabatt om man uppvisar ett speciellt kort som man får när man checkar in. Dessutom finns det en terrass på hotellets tak med solbäddar, bord och stolar och var man kan njuta av havets bris och utsikten över hustaken. Hotellet har även en internet point, hiss och bar.

Läs mer om Hotel Jean Marie

Hotellets 15 rum har alla aircondition, satellit-tv, sfety-box, ett litet kylskåp, internet förbindelse, telefon samt badrum med toalett, dusch och hårfön.

Det finns dessutom en tågstation i byn vilket gör det enkelt att komma hit utan bil. Väljer man ändå att köra så kan man använda sig av hotellets övervakade garage som man kommer till direkt med hissen.

Dölj texten
 
 
search map