Hotell i Arma di Taggia i Ligurien

Albergo Vita Serena

Albergo Vita Serena ligger på torget i den rosa byggnaden med den ljusgröna dörren. 9 av de 15 rummen ligger i en byggnad ca 50 m från hotellet.
 
Albergo Vita Serena är inte tillgänglig i dagsläget
Albergo Vita Serena är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Arma di Taggia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Varför är det så svårt att hitta ett litet familjedrivet hotell i en mysig badort med charmiga torg och vackra sandstränder? Det är det inte längre, Albergo Vita Serena är svaret!

Hotellet ligger intill ett trafikfritt och palmdekorerat torg med restauranger, caféer och små butiker. Här finns dessutom en trevlig restaurang med dekorerade takvalv där familjen lagar riktigt god mat som även serveras vid de få borden utomhus, om vädret tillåter. Hotellet har varken hiss eller några gemensamma utrymmen, men i gengäld bjuds det på en varm och familjär atmosfär.

Läs mer om Albergo Vita Serena

De historiska omgivningarna är stämningsfulla och torgets övergång till strandpromenaden och därifrån strandpromenadens övergång till långa vita sandstränder bidrar till hela paketet - det är faktiskt gratis att använda stranden precis framför hotellet, om man inte föredrar att hyra en solstol och ett parasoll på en av strandpromenadens privata stränder. Bakom hotellet hittar man den gamla järnvägen (stationen är nu flyttad bortom byn, ca 1,5 km bort) som gjorts om till cykelstig. Parkeringsmöjligheterna är ganska bra, även om hotellet inte kan erbjuda privat parkering: längs strandpromenaden (lungomare) hittar man både gratis parkering och parkering mot betalning.

Enkel-, dubbel-, trippel- och fyrabäddsrum
- De 15 rummen är fördelade med 6 i huvudbyggnaden och 9 i en närliggande byggnad, ca 50 m bort. Alla rummen ligger på andra våningen (gemensam ingång med de boende på tredje våningen, vilket är orsaken till att hotellet bara har en stjärna). Rummen är fint inredda med takvalv, wi-fi, TV (utan satellitkanaler) och de har alla badrum med toalett, hårtork och dusch. Några av rummen i huvudbyggnaden har havsutsikt - men rummen och badrummen i den närliggande byggnaden är större. Alla 3 fyrabäddsrummen ligger i den närliggande byggnaden och har dubbelsäng + våningssäng.

OBS: Minimum vistelse på 3 nätter för halvpension i mellan- och lågsäsong.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Albergo Vita Serena

Läs personliga omdömen av Albergo Vita Serena som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Albergo Vita Serena. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Albergo Vita Serena

Läs mer
 
search map