Semesterbostäder & hotell i Arma di Taggia

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Arma di Taggia är en riktig badort med breda sandstränder och ett pittoreskt läge nära de större grannorterna Sanremo (ca 8 km) och Imperia (ca 20 km). Arma di Taggias "moder" - den ursprungliga byn Taggia - ligger en bit in i landet och den är helt klart väl värd ett besök om man vill uppleva den historiska kärnan och ta en paus från badlivet.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Man anar snabbt att Arma di Taggia är en förlängning av den franska rivieran med sina palmer, hav och lyxyachter så långt ögat kan nå. På sommaren är luften full av sydländsk atmosfär med restauranger, badgäster och glassätande människor som alla kommer för att få en bit av Arma di Taggia. Västra delen av byn är extra charmig med sina låga byggnader och mysiga torg. Det är också lätt att ta sig till och från byn efterom motovägsavfarten inte ligger så långt härifrån.

Läs mer om Arma di Taggia

Dessutom finns här tågstation som tack och lov är uppflyttad bakom byn, vilket ger ett större lugn och ro än tidigare då järnvägen delade hav och by. Det sägs också att den nedlagda järnvägsbyggnaden är till salu om någon skulle få lust att köpa ett renoveringsobjekt, för att få sitt helt egna perfekta läge... Man har nu valt att göra om den gamla järnvägen till cykelbana så att både invånarna och turisterna kan njuta av den vackra kustremsan på två hjul. För de allra minsta finns här en härlig lekplats som ligger på själva strandpromenaden, där det finns både betalstrand och gratis allmän strand till förfogande.

Dölj texten
 
 
search map