Hotell i Arenzano i Ligurien

Grand Hotel Arenzano

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Den stora gula byggnaden som är i Liberty-stil från 1913 är svår att undvika och ger ett pampigt intryck, liksom den stora lobbyn där du har receptionen. Hotellet är komfortabelt för dig som vill bo bra, äta gott och ha en bra utgångspunkt att upptäcka dina omgivningar, samt ha promenadavstånd till stadens uteserveringar.

Här finns både restaurang och loungebar

Al Marajà Grand-Lounge Bar förser dig med goda drycker och varje vecka hålls speciella kvällar dedikerade till olika tema. Det kan vara med inslag från Andalusien, Marrakech, Asien, Brasilien m.m och oavsett vilket är det kvällar då stämningen är på topp.

Restaurang La Veranda är hotellets stolthet och här kan du njuta av gourmetmat. Lokala producenter, råvaror av hög kvalitet och traditionella recept är här en självklarhet. Under sommarhalvåret och om vädret tillåter kan du njuta av maten ute på terrassen. Eftersom restaurangen även har öppet för allmänheten rekommenderar vi att du bokar bord i god tid innan.

Skulle du en kväll vilja testa någon av stadens övriga restauranger så tar det dig endast ett par minuter att traska bort till den förste. Sedan har du flera att välja mellan, liksom trevliga barer, och kan på så vis utvidga dina smakupplevelser.

Läs mer om Grand Hotel Arenzano

Fyll dagarna med sol och bad

Hotellet ligger som nämnt intill kustvägen och på andra sidan denna breder havet ut sig. Perfekt för dig som vill ta dig ett morgondopp. Du kan välja att stanna kvar på tomten och bege dig bort till poolområdet där det finns solstolar och parasoll till ditt förfogande (här finns även en barndel). I perioden juni till september finns här en poolbar som förser dig med kalla drycker under dagens lopp.

Önskar du hyra strandplats så kan receptionen hjälpa dig med detta. De har en privat strand ca 1,5 km bort och som är blandad sand och småsten, typiskt för området.

För aktiva dagar

Eftersom du bor centralt kan du göra sköna promenader i området. Det finns i centrum även möjlighet att hyra cykel om du hellre vill se dina omgivningar från två hjul. Förutom att du är omgiven av vacker natur har du flera spännande platser att besöka. Du t.ex. åka bort till Genova som är en spännande stad med vackert historiskt centrum. Efter Genova dyker flera underbara plaster upp som Portofino och hela Cinque Terre området med de fem byarna.

Väl tillbaka till hotellet kan du besöka hotellets fitnessrum som du kan nyttja utan kostnad och mot avgift kan du också bada bastu och turkiskt bad. Massage går att beställa och denna betalas på plats.

Du kan välja rum med havsutsikt

Det finns 109 rum på hotellet fördelade på olika våningar. Du kan välja ett rum som har utsikt över havet. Samtliga rum är komfortabelt inredda med aircondition, Sat-TV, minibar, Wi-Fi, kassafack och badrum med hårtork.

Läs om rummen på Grand Hotel Arenzano

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map