Omdömen från Hotel La Favorita

 
Hotel La Favorita är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Favorita är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Apricale här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel La Favorita

Läs personliga omdömen av Hotel La Favorita som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel La Favorita. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Susanne och Hasse från Älvsjö i Sverige bodde på Hotel La Favorita i Apricale från den 19. till den 21. september 2010. Sedan fortsatte turen till Hotel Colomba d'Oro i Triora.

Tack resan har varit bra. Bara några mil från italienska rivieran så kommer man upp i bergen och tystnaden. Apricale var en härlig gammal stad med riktig medeltidskänsla. Man blev förvånad när man såg moderna nutidsmänniskor kliva ut ur husen, man hade nästan förväntat sig en person från medeltiden.

Hotellet och restaurangen La Favorita var en pärla, med underbara människor som serverade god mat och gott vin från trakten.
Vi reste runt lite i byarna omkring och även ner till kusten och San Remo. Bl a Dolceaqua var en fin plats med gamla hus och mysiga små affärer med lokala specialiteter.

Triora som ligger ännu lite högre upp i bergen var nästan magisk. Där var så tyst och vi hade en strålande vacker utsikt från vårt hotel Colomba d’Oro. Hela huset var speciellt med trevliga kvinnor som skötte stället. Det enda tråkiga var att vi var där under lågsäsong så restaurangen var stängd. Det var synd eftersom det var en stor anledning till att vi valde hotellet. Som tur var fanns en pizzera i byn och en bar som var öppen när även pizzerian hade stängt en kväll.

Vi besökte byarna runt omkring och blev väl bemötta överallt. Det pågick förberedelser för San Remorallyt uppe i Molina di Triora, som vi gärna hade velat se, men tyvärr tog vår semester slut innan rallyt kom igång.

Vi kan verkligen rekommendera båda ställena om man vill ha en skön och avstressande semester.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map