Hotell i Apricale i Ligurien

Hotel La Favorita

 
Hotel La Favorita är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Favorita är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Apricale här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel La Favorita ligger på vägen till den vackra Medeltidsbyn Apricale, endast 12 km. från Medelhavet. Utöver deras sex fint inredda rum är La Favorita mest känd i området för deras goda kök med grillspecialiteter och annat gott, allt serveras på den övertäckta terrassen. Restaurangen har plats till 100 gäster inomhus och 50 på den övertäckta utomhus terrassen här kan man äta a la carte till mycket rimliga priser.

Fina vandringsmöjligheter

Hotellet ligger 260 m.ö.h på en sidoväg ca. 700 m. från Apricale som man med lite god vilja kan gå till. Orkar man inte ta turen till Apricale kan man även njuta av utsikten från La Favoritas terrass, det finns goda vandringsmöjligheter i området och gratis parkering på stället.

Läs mer om Hotel La Favorita

Dobbelrum:
- Det sex rummen är målade i ljusa färger med blommor och nya freskomålningar som ger dem karaktär. De ligger på andra våningen och har alla satellit-TV, aircondition, telefon, internet, safety-box, minibar och badrum med toalett, hårtork och dusdch/badkar. Rummen vänder antigen mot baksidan eller med utsikt mot Apricale. I ett av rummen är det möjligt till extra säng (det är inte möjligt att beställa barnsäng). Det finns ingen hiss på hotellet.

Dölj texten
 
 
search map