Semesterbostäder & hotell i Andora

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Andora ligger inte långt från den franska gränsen mellan Capo Mele och Capo Cervo och är inte bara en av de vackraste men även en av de mest populära destinationerna på den Liguriska kuststräckan.

Under de sista 10 åren har staden fått ” La Bandiera Blu” som är ett pris till den kuststad som har det rensate havet samt en vacker sandstrand och avr servicen är god. Längst med stranden kan man ta en promenad längst med den fina starnadpromenaden och ut vid kusten där det ligger ett skeppsvrak från 2a Världskriget.

Andora hör till Savonas komun och är ett perfekt ställe för att slappna av på de vackra sandstränderna. Staden är känd för sitt milda klimat, för de soliga dagarna och det lugna och mycket klara vatten. Här finns även möjlighet till att vara lite kulturell med besök i de närliggande städerna Alassio och Cervo. Den lilla hamnen i Andora är väl värd ett besök, här kan man varje morgon se fiskebåtarna lägga till med dagensfångst och här kan man sköpa fisk direkt från båtarna.

När mörkret sänker sig kan man besöka "Il Parco delle Farfalle" en park där det ofta anordnas olika event. Längst staden löper florden Merula och längst med den kan man finna en nöjespark som är välbesökt av framförallt barn och ungdomar. I staden finns det flera restauranger och butiker.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 
search map