Omdömen från Villa I Poggioli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa I Poggioli

Läs personliga omdömen av Villa I Poggioli som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa I Poggioli. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Vårt uppehåll på Villa I Pollioli

Vi är en familj på 4 personer som har bott hos Rossella i lägenheten Brio. Vi var väldigt nöjda med vårt 8 dagars uppehåll.
Vid ankomsten bjöds vi välkomna av Rossella, och vi pratade om området samt att vi fick en del material på spännande utflykter i området.
Fantastisk och hjälpsam värdinna/värdspar.
Vår lägenhet var in och ren. Det var en underbar trädgård i gården som tillhörde huset, där vi kunde njuta av våra måltider samt slappna av.
Det är många bra möjligheter för utflukter och fina stränder i området. Fantastisk natur.

Cinque Terre som semester-destination

Lyssna på Rossella - hon har väldigt många bra förslag till utflykter i området även tips på restauranger och vart man kan handla.

Villa I Poggioli
Rent och fint

väldigt rent och fint
Gästvänlighet

fantastisk
Placering

bra belägenhet för att åka på utflykter i området
 
Själva boendet på Villa I Poggioli
Tvårumslägenhet Brio med terrass och 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa I Poggioli

Cinque Terre som semester-destination

Villa I Poggioli
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa I Poggioli
Tvårumslägenhet Casa di Sasso med terrass och 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från engelska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt område

En riktigt bra semester, som kryddades med en fantastisk värdinna på stället.
Om man vill uppleva det autentiska Italien, så är detta platsen man ska åka till! Hade det bar alegat en sandstrand 100 meter från stället, så hade vi inte kunna önska oss något mer.

Cinque Terre som semester-destination

Villa I Poggioli
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa I Poggioli
Enrumslägenhet Aria med terrass och 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Villa I Poggioli i juni

Villa I Poggioli var en trevlig upplevelse. Bocca Magra är ett mysigt ställe som ligger mellan Sarzana och La Spezia. Det är nog en fördel med hyrbil, men mitt resesällskap på 4 personer klarade oss fint med cykel. Cinque Terre ligger en busstur bort, via La Spezia. Vi använde därför endast en dag på Cinque Terre, då det går lite tid på transport till och från. Bocca Magra erbjuder utflykter till badstränder med båt, besök av vingård med vinprovning mm. Området präglas av maritim miljö och har en trevlig småbåtshamn med bar och en molo i marmor där man kan sola och njuta av en öl eller gott vin. Villa I Poggioli är en fin villa, ren och fint utrustade rum. Vi fick väldigt bra service. Fin trädgård. Kunde bli lite varmt att ligga på solstolarna i trädgården, då det var varmt. Husvärden funderar på att bygga en pool.

Cinque Terre som semester-destination

Villa I Poggioli
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa I Poggioli
Trerumslägenhet Armonia med balkong & terrass och 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa I Poggioli

Cinque Terre som semester-destination

Villa I Poggioli
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa I Poggioli
Trerumslägenhet Armonia med balkong & terrass och 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa I Poggioli

Villa I Poggioli
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa I Poggioli
Tvårumslägenhet Casa di Sasso med terrass och 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa I Poggioli

Cinque Terre som semester-destination

Villa I Poggioli
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa I Poggioli
Tvårumslägenhet Allegretto med stor terrass och 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

God standard

Här levde allt upp till beskrivelsen. Trevlig värdinna och fina förhållande.

Cinque Terre som semester-destination

Marmorbergen på den motsatta sidan av floden ska bara besökas. Kör upp till refugium Carrara och gå därifrån de 40 minuter till Monte Borla. Så är du på toppen av världen.

Villa I Poggioli
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa I Poggioli
Tvårumslägenhet Casa di Sasso med terrass och 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig lägenhet av ytterst god kvalitet

Cinque Terre som semester-destination

Villa I Poggioli
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa I Poggioli
Tvårumslägenhet Allegretto med stor terrass och 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Fungerade endast inomhus
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig lägenhet i fina omgivningar

Välskött, rent och fint. Grön, grönskande och trevlig. Värdinnan är i klass för sig - så söt och hjälpsam!

Cinque Terre som semester-destination

Villa I Poggioli
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Lånecyklar gör en skillnad
 
Själva boendet på Villa I Poggioli
Trerumslägenhet Armonia med balkong & terrass och 4 sovplatser

Saknas bara en dörr mellan ett rum och kök
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Terrazza Beccara

Manarola, Ligurien

Terrazza Costa Sera

Manarola, Ligurien

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map