Omdömen från Villa I Poggioli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa I Poggioli

Läs personliga omdömen av Villa I Poggioli som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa I Poggioli. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fint

Mycket fint boende, med ca 10 min promenad tilll byn. Jättevänlig och hjälpsam bärdinna. Byn var inte så charmig men omgivningarna var jättefina.

Cinque Terre som semester-destination

Åk till marmorbergen. Besök underbara Montemarcello (vi promemerade dit lämgs en vacker led, tog knappt en timme. Hyr egen liten båt (krävs ej särskilt tillstånd) och åk till Portovenere (sagolikt vackert) och stanna vid små vikar och bada från båten. Obs. Vi var här andra halvan av juni, dvs innan den stora turisttillströmningen vilket vi tror bidrog till vår underbara resa.

Villa I Poggioli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa I Poggioli
Lägenhet (Allegretto) m. 1 sovrum och stor terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2019
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Villa I Poggioli

Cinque Terre som semester-destination

Villa I Poggioli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa I Poggioli
Lägenhet (Brio) m. 1 sovrum och terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Toppenställe

Jättefint boende med bra läge i ett trevligt område.

Cinque Terre som semester-destination

Villa I Poggioli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa I Poggioli
Lägenhet (Allegretto) m. 1 sovrum och stor terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Vårt uppehåll på Villa I Pollioli

Vi är en familj på 4 personer som har bott hos Rossella i lägenheten Brio. Vi var väldigt nöjda med vårt 8 dagars uppehåll.
Vid ankomsten bjöds vi välkomna av Rossella, och vi pratade om området samt att vi fick en del material på spännande utflykter i området.
Fantastisk och hjälpsam värdinna/värdspar.
Vår lägenhet var in och ren. Det var en underbar trädgård i gården som tillhörde huset, där vi kunde njuta av våra måltider samt slappna av.
Det är många bra möjligheter för utflukter och fina stränder i området. Fantastisk natur.

Cinque Terre som semester-destination

Lyssna på Rossella - hon har väldigt många bra förslag till utflykter i området även tips på restauranger och vart man kan handla.

Villa I Poggioli
Rent och fint, Rent och fint

väldigt rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet

fantastisk
Placering, Placering

bra belägenhet för att åka på utflykter i området
 
Själva boendet på Villa I Poggioli
Lägenhet (Brio) m. 1 sovrum och terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa I Poggioli

Cinque Terre som semester-destination

Villa I Poggioli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa I Poggioli
Lägenhet (Casa di Sasso) m. 1 sovrum och terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från engelska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt område

En riktigt bra semester, som kryddades med en fantastisk värdinna på stället.
Om man vill uppleva det autentiska Italien, så är detta platsen man ska åka till! Hade det bar alegat en sandstrand 100 meter från stället, så hade vi inte kunna önska oss något mer.

Cinque Terre som semester-destination

Villa I Poggioli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa I Poggioli
Studiolägenhet (Aria) m. terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Villa I Poggioli i juni

Villa I Poggioli var en trevlig upplevelse. Bocca Magra är ett mysigt ställe som ligger mellan Sarzana och La Spezia. Det är nog en fördel med hyrbil, men mitt resesällskap på 4 personer klarade oss fint med cykel. Cinque Terre ligger en busstur bort, via La Spezia. Vi använde därför endast en dag på Cinque Terre, då det går lite tid på transport till och från. Bocca Magra erbjuder utflykter till badstränder med båt, besök av vingård med vinprovning mm. Området präglas av maritim miljö och har en trevlig småbåtshamn med bar och en molo i marmor där man kan sola och njuta av en öl eller gott vin. Villa I Poggioli är en fin villa, ren och fint utrustade rum. Vi fick väldigt bra service. Fin trädgård. Kunde bli lite varmt att ligga på solstolarna i trädgården, då det var varmt. Husvärden funderar på att bygga en pool.

Cinque Terre som semester-destination

Villa I Poggioli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa I Poggioli
Lägenhet (Armonia) m. 2 sovrum och balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa I Poggioli

Cinque Terre som semester-destination

Villa I Poggioli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa I Poggioli
Lägenhet (Armonia) m. 2 sovrum och balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa I Poggioli

Villa I Poggioli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa I Poggioli
Lägenhet (Casa di Sasso) m. 1 sovrum och terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa I Poggioli

Cinque Terre som semester-destination

Villa I Poggioli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa I Poggioli
Lägenhet (Allegretto) m. 1 sovrum och stor terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 
search map