Semesterbostad i Ameglia i Cinque Terre

Villa I Poggioli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Rik på romantik och inbjudan till dagdrömmar är bland de första tankar som slår en vid ankomsten tll dessa 5 exklusiva lägenheter Villa I Poggioli som ligger på ett riktigt naturskönt läge där berget Montemarcello möter floden Magra. En mycket varsam renovering genomfördes 2011 och inredningen andas personlighet och stil.

Lägenheter med det lilla extra

Villa I Poggiolo ligger i fiskeläget Bocca di Magra på gränsen mellan Toscana och Ligurien. Stranden, småbåtshamnen, tre restauranger (bl.a. "La Lucerna di Ferro"), liten mataffär och glassbar kan nås till fots - det är nämligen bara ca. 1 km ner till dessa. Villa I Poggioli har medvetet valt att erbjuda sina gäster något lite utöver det vanliga för att säkertsälla en lyckad semester. Det "lilla extra" rör sig här om privat parkering, hög standard, anitka möbler, vackra uteplatser samt tvättmaskin, diskmaskin, aircondition och wi-fi i samtliga lägenheter. Två av dem har dessutom torktumlare - annars finns gemensam torkställning i trädgården.

Observera att lägenheterna inte har fast bytesdag. Stället ligger i det skönaste naturområde, varifrån det är smidigt att komma till Cinque Terre - och det är därmed smidigt att komma tillbaka igen, när man fått smaka på de mycket populära och välbesökta fiskelägena i Cinque Terre. Värdinnan på Villa I Poggiaroli ställer cyklar till gratis förfogande för gästerna. Det rör sig om två nyare mountainbikes och ett bar vanliga cyklar. Vill man vara säker på att få en cykel kan man notera det vid bokningstillfället.

Läs mer om Villa I Poggioli

Ge semestern extra krydda...

Den trevliga värdinnan Rossella erbjuder nu matlagningskurser på stället. Dessa äger rum kl. 10:30 m förmiddagen och varar ca. 1,5 h. Ni ska endast bestämma närmare med värdinnan minst två dagar innan. Under kursen får ni möjlighet att lära känna det italienska köket mer och om ni önskar det, är ni välkomna att smaka rätterna efteråt. Matlagningskurserna är för 1,2 eller max 3 personer. Avtala närmare med värdinnan vid ankomst för planläggning och priser.

Tai-chi för kropp och själ

Optimera din inre energi med timmar i tai-chi som skapar balans mellan kropp och själ. Lektionen äger som regel rum onsdag kvällen kl. 18:00 och kräver att du bokat in dig. Lektionen varar ca. 1,5 h och det finns förfriskningar till deltagarna (max 3 personer). Avtala närmare med värdinnan vid ankomsten.

Intill ett vinrikt område

Det många inte tänker på är att det i "Le Terre di Lvnae" tillverkas goda viner. Som gäst på Villa I Poggiolo har du möjlighet att besöka vingården Ca' Lvnae från 1700-talet som även har ett museum. Du får också lära dig mer om tillverkningen av Fiorella Stoppa och besöka örtagården. Besöket avslutas med en vinprovning. Ca* Lvnae kan besökas måndagar till lördagar mellan kl.09:00-13:00 och 14:30-19:30. Hör med receptionen så får veta allt du behöver.

L√§genheterna på Villa I Poggioli

Lägenhet (Armonia) m. 2 sovrum och balkong/terrass

Lägenhet på ca. 50 m² som ligger på andra våningen. Lägenheten besår av två sovrum med dubbelsäng, vardagsrum med kokvrå och matplats för fyra personer samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har aircondition (mot tillägg), wifi, lcd satellit-TV, tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och mikrovågsugn. Armonia har egen balkong (från sovrummet) med lite havsutsikt samt en terrass i trädgården (matbord och fyra stolar) som är reserverad för denna lägenhet (ca 20 m från ytterdörren).

Studiolägenhet (Aria) m. terrass

Lägenhet på ca 33 m² som ligger på andra våningen. Lägenheten består av ett stort rum delat i två avdelningar med dubbelsäng i den ena och vardagsrum med kokvrå och matplats i den andra. Dessutom finns det ett badrum med toalett och dusch. Lägenheten har aircondition (mot tillägg), wi-fi, lcd satellit-TV, tvättmaskin, diskmaskin och mikrovågsugn. Aria har en liten privat möblerad terrass som är reserverad för denna lägenheten (ca 20 m från ytterdörren).

Lägenhet (Allegretto) m. 1 sovrum och stor terrass

Lägenhet på ca 43 m² på första våningen. Lägenheten består av ett sovrum med dubbelsäng (ställbar) och vardagsrum med dubbel bäddsoffa, kokvrå och matplats för fyra personer samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har aircondition (mot tillägg), wi-fi, lcd satellit-TV, tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och mikrovågsugn. När det gäller uteplatser är nog Allegretto den mest privilegierade av alla lägenheterna eftersom den har en stor terrass (med matplats och solstolar) till vilken man har utgång direkt från lägenheten.

Lägenhet (Brio) m. 1 sovrum och terrass

Modern och stilfull tvårumslägenhet på ca 43 m² på första våningen. Lägenheten består av ett sovrum med dubbelsäng, vardagsrum med dubbel bäddsoffa, kokvrå och matplats samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har aircondition (mot tillägg), wi-fi, lcd satellit-TV, tvättmaskin, diskmaskin och mikrovågsugn. Brio har en liten privat möblerad terass som är reserverad för denna lägenheten (ca 20 m från ytterdörren).

Lägenhet (Casa di Sasso) m. 1 sovrum och terrass

Romantisk och stilren lägenhet på ca. 40 m² fördelad på två plan. Lägenheten består av kök med matplats på nedersta våningen. Härifrån har man direkt utgång till den möblerade terrassen. På andra våningen finns det sovrum med dubbelsäng, balkong med utsikt till havet / Magraflodens mynning samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten är utrustad med aircondition (mot tillägg), wi-fi, satellit-TV (lcd), tvättmaskin, diskmaskin och mikrovågsugn.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map