Omdömen från Hotel Sette Archi
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Autentisk och fin bas för underbara upplevelser

Det är inte någotr lyxhotell medn det är charmerande och väldigt italienskt. Rent och fräscht, bra service och allt fungerade fint även uppkopplingen till wi-fi. Fin utsikt, härlig terrass och närhet till stranden men det var lite dyrt att hyra solstolar. Så vi använde den offentliga stranden istället som är gratis och det kan vi absolut rekommendera. Detta är italienarnas egna semesterby så det är nästan inte utländska turister här. Det är en liten by och endast få restauranger, men en god bas för utflykter.

Cinque Terre som semester-destination

Det är otroligt många utflyktsmöjligheter här i området - vi rekommenderar att man prioriterar Cinqu Terre. Man kan absolut köra till Riomaggiore och hitta parkering där även på en lördag, eller så kan man ta tåget dit.
Det är generellt ett otroligt vackert område. Bra vandringsleder och cykelmöjligheter. En middag i Monte Marcello kan vi varmt rekommendera, det är en vacker by med några få restauranger. Menyn är på flera ställen endast på italienska och alla servitörer kan inte engelska.

Hotel Sette Archi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Sette Archi
Dubbelrum med stor terrass och begränsad havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Visa alla omdömen från Hotel Sette Archi
 
search map