Omdömen från Hotel Sette Archi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Sette Archi

Läs personliga omdömen av Hotel Sette Archi som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Sette Archi. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Sette Archi

Hotel Sette Archi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Sette Archi
Dubbelrum med balkong & havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel Sette Archi

Trevligt hotell med bra läge i en lugn och liten by nära havet.

Rekommendationer till andra gäster

Det är nära till Chinque Terre , gör gärna ett besök i Lerici , god mat och bra shopping.

Hotel Sette Archi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Sette Archi
Dubbelrum med balkong & havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Trevlig hotell

Trevligt hotell, som är placerat precis vid marinan i Bocca di Magra. Hotellet är fint. Det är rent och råder en mycket vänlig atmosfär. Frukosten är ganska standard, det fattas inget. Restaurangen är superbra.
Utsikten från vårt rum var helt perfekt. Vi hade en fin balkong med stolar och bord.

Hotel Sette Archi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Sette Archi
Dubbelrum med havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mysigt familjedrivet hotell.

Mysigt familjedrivet hotell.
Frukosten kunde gjorts bättre med några få enkla saker, t.ex. fler sorters bröd och pålägg att välja mellan. Möjlighet för att själv koka ägg. Det är superbra att det finns kylskåp i matsalen som gästerna får använda för sina egna mat och dryckesvaror.
Rummen är ganska små. Sängarna är ytterst dåliga, och kunde förbättrats genom att lägga en bäddmadrass ovanpå. Det kunde också funnits minibar på rummet.
Härlig terrass och vacker utsikt.
Det annonseras om Wi-Fi i gemensamma utrymmen. Det finns det inte! Wi-Fi måste beställas och kan därefter användas i endast en timme, därefter kostar det per förbrukad Mb.
Rar och vänlig personal.
Hotellet ligger i en liten hamn, med ganska få inköps- och shoppingmöjligheter.
Hotellet har ingen egen parkeringsplats, men det finns en offentlig parkeringsplats i närheten, där det kostar 7 euro för en hel dag på samma plats. Du kan därför inte flytta/använda din bil - om du inte åter betalar för en P-plats. Var uppmärksam på att man bara kan betala med mynt, och att man bara kan betala för en dag i taget - ganska opraktiskt :-(

Rekommendationer till andra gäster

Omgivningarna är bra att vandra och cykla i.

Hotel Sette Archi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Sette Archi
Dubbelrum med havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Sette Archi

Fantastiskt familjehotell med en otrolig utsikt över den lilla hamnen. Alberto som är gift med ägaren, och är kock på hotellet, lagar helt fantastiskt god mat. Han tar också gärna en cykeltur med dig i bergen, så det är ett perfekt hotell samt område för cyklingsentusiaster. Vi kommer helt säkert att återvända hit.

Hotel Sette Archi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Sette Archi
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Hemtrevligt boende

Mycket hjälpsam personal på genuit hotell. Vi trivdes mycket bra, men orten var något för liten för vår familj. Endast ett fåtal restauranger och liten strand. Nästa gång bor vi i Lerici istället. Den staden är större men ändå riktigt mysig. Därifrån går även båt till Cinque Terre och Portovenere - två fantastiska platser!

Rekommendationer till andra gäster

Cinque Terre är definitivt värt ett besök liksom Portovenere. De båda ställena nås enkelt med båt ifrån Lerici.

Hotel Sette Archi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Sette Archi
Dubbelrum med havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Rum med utsikt

Trevligt hotell. Mycket centralt beläget, i en liten strandstad. Ligger nära en fin strand.

Rekommendationer till andra gäster

Man behöver en bil om man vill göra något mer än bara liggspå stranden. Staden i sig är inte supermysig, men de städer som ligger intill är supertrevliga (Sarzanne, La Spezia, Lerici etc)

Hotel Sette Archi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Sette Archi
Dubbelrum med havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Charmig italiensk pärla

Fantastiskt trevligt ställe i en liten hamnstad inte långt från Cinque Terre. Rena rum, hövlig personal och riktigt trevliga omgivningar.

Hotel Sette Archi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Sette Archi
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vi ger hotellet 5 stjärnor för dess läge!

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Sette Archi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Sette Archi
Junior Suite 2 pers. med terrass & havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Jonas och familj från Sverige bodde på Hotel Sette Archi i Ameglia från den 18. till den 25. juli 2012.

Hotell med perfekt läge. 150 m fr stranden. Fin baksida med välskött pool.
Aircond på rummen! Proffsig personal, lagom familjärt (ca 20 rum). Fiskrestaurang på hotellet.
Mysig bygata med ett flertal restauranger (rel hög prisnivå vilket trol beror
på båthamnen).

Vill man uppleva ännu finare sandstrand, låna cyklar på hotellet och dra till
Marina di Carrara 8 km bort med oändlig sandstrand och bodysurfvågor. Dock mer turistigt..
Turtips: Vi körde på 45 min till kulturella Pisa. Kul att se lutande tornet, perfekt em-tur.
En kväll åkte vi tåg (10 min) från närliggande LaSpezia genom en lång tunnel till Riomaggiore
(googla på namnet o kolla bilder..).

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map