Hotell i Ameglia i Cinque Terre

Hotel Sette Archi

Utsikt från Hotel Sette Archi Stranden nära Hotel Sette Archi Stranden nära Hotel Sette Archi Utsikten från de rum som har havsutsikt på Hotel Sette Archi
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här fattas ingenting. Utsikt till den lilla lustbåtshamnen, floden Magra med Marmorbergen i bakgrunden gör att man ogärna vill bege sig härifrån. Med både hamnpromenad, sandstrand och bilfritt stadsliv med affärer och restauranger utanför dörren kan man lungt påstå att Hotel Sette Archi är en liten pärla. Här finner man även en fin pool på innergården.

Hotell med pool vid lustbåtshamn

Hotellet med de sju valvbågarna (Sette Archi) består av en souvenirshop, restaurang och hotell. Vid ingången till hotellet finns det bord och stolar var man kan njuta av förfriskningar, samt på baksidan av hotellet finns det även där bord och stolar i trädgården. På hotellets terrasser och utomhus områden, som vänder mot öst, kan man njuta av solen i morgontimmarna och fram till middag. Av andra praktiska informationer kan nämnas att hotellets gäster får 10% rabatt i restaurangen, frukosten serveras som buffè och husdjur är välkomna på hotellet. Barn är också hjärtligt välkomna även om hotellet mest riktar sig till par och seglare som ofta lägger till med sin båt i lustbåtshamnen i närheten.

Läs mer om Hotel Sette Archi

Gångavstånd till sandstrand

Man kan låna cyklar om man vill lära känna det omkrinliggande området bättre. alternativt kan man gå på stranden (ca. 200 meter från hotellet, det finns både en privat och en offentlig del) eller ta turistbåten till de omkringliggande byarna, man kan t.ex. besöka den lilla lagunen Porto Corvo som är korad till en av Italiens 20 vackraste stränder (den kan man nå med båt ca. 45 min eller med båt). Hotellet har ingen privat parkering men ca. 150 meter från hotellet finns en stor kommunal parkeringsplats som är gratis året runt förutom sommarmånaderna.

Enkelt men komfortablet

Rummen är enkelt inredda men med de bekvämligheter som behövs, som aircondition, telefon, satellit-TV och badrum med toalett, hårtork och dusch.

Rummen på Hotel Sette Archi

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Sette Archi

Läs personliga omdömen av Hotel Sette Archi som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Sette Archi. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 39 omdömen från Hotel Sette Archi

Precis det vi frågade efter

Härligt, trevligt hotell med precis den service man kan förvänta - varken mer eller mindre. Vackert beläget, om man vill ha ett mindre ställe.

Läs mer

En riktig smörhåla

Ett trevligt hotell med härlig atmosfär, rent och snyggt, och rar personal, ligger i lugna och fridfulla omgivningar, med läcker terrass med utsikt ut över vattnet och mot marmorbergen vid Carrara.
Hotellets restaurang serverar de läckraste fiskrätter, finns inte bättre, stort ros till kocken för hans kreativitet. Tack för 5 underbara dagar, ren njutning på alla sätt.

Läs mer

Trevligt badhotell med bra belägenhet

Riktigt trevligt litet badhotell som ligger härligt fridlfullt och i ett lugnt områrde. Det är gåavstånd till stranden. Enkelt att utforska området och Cinque Terre. Välj ett rum med balkong/terrass som vänder ut mot marinan och de fantastiska Marmorbergen. Bra service och vänlig personal. Fantastisk fiskerestaurang!!

Läs mer

Litet hotell, liknar nästan ett pensionat

Jättemysigt och det var som att bo hemma hos en familj. Bra service och ett kök som ger bra konkurrance till de andra restaurangerna i den lilla byn. De serverade jättegod mat och till bra pris. Smart med gratis parkering i området och ett litet poolområde i bakgården.

Läs mer

Super trevligt hotell

Trevligt hotell med en fin placering i en liten by
Bra service och god italienska restaurang
Fruksoten var däremot en aninen tråkig, ingen variation coh det serverades små mängder av t ex kaffe, mjölk, skinka, ost, naturell youghurt mm vilket betydde att det var lång vänteti vid frukosten.
Men annars var det ett trevligt hotell.

Läs mer

Trevligt familjehotell med en mycket bra resturang

Helhetsintrycket är att det är ett mycket trevligt hotell med en familjär känsla.
Rummet vi hade var med balkong med utsikt över vattnet, mycket bra!
Pool området helt ok, trevligt att kunna ligga där någon timme efter att ha varit på stranden, eller varit och vandrat.

Läs mer
 
search map