Hotell i Ameglia i Cinque Terre

Hotel Sette Archi

Utsikt från Hotel Sette Archi Stranden nära Hotel Sette Archi Stranden nära Hotel Sette Archi Utsikten från de rum som har havsutsikt på Hotel Sette Archi
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här fattas ingenting. Utsikt till den lilla lustbåtshamnen, floden Magra med Marmorbergen i bakgrunden gör att man ogärna vill bege sig härifrån. Med både hamnpromenad, sandstrand och bilfritt stadsliv med affärer och restauranger utanför dörren kan man lungt påstå att Hotel Sette Archi är en liten pärla. Här finner man även en fin pool på innergården.

Hotell med pool vid lustbåtshamn

Hotellet med de sju valvbågarna (Sette Archi) består av en souvenirshop, restaurang och hotell. Vid ingången till hotellet finns det bord och stolar var man kan njuta av förfriskningar, samt på baksidan av hotellet finns det även där bord och stolar i trädgården. På hotellets terrasser och utomhus områden, som vänder mot öst, kan man njuta av solen i morgontimmarna och fram till middag. Av andra praktiska informationer kan nämnas att hotellets gäster får 10% rabatt i restaurangen, frukosten serveras som buffè och husdjur är välkomna på hotellet. Barn är också hjärtligt välkomna även om hotellet mest riktar sig till par och seglare som ofta lägger till med sin båt i lustbåtshamnen i närheten.

Läs mer om Hotel Sette Archi

Gångavstånd till sandstrand

Man kan låna cyklar om man vill lära känna det omkrinliggande området bättre. alternativt kan man gå på stranden (ca. 200 meter från hotellet, det finns både en privat och en offentlig del) eller ta turistbåten till de omkringliggande byarna, man kan t.ex. besöka den lilla lagunen Porto Corvo som är korad till en av Italiens 20 vackraste stränder (den kan man nå med båt ca. 45 min eller med båt). Hotellet har ingen privat parkering men ca. 150 meter från hotellet finns en stor kommunal parkeringsplats som är gratis året runt förutom sommarmånaderna.

Standard rum
- De 9 standardrummen har en grön utsikt, dvs. de vänder mot baksidan av hotellet. Rummen har alla aircondition, telefon, satellit-TV och badrum med toalett, hårtork och dusch. Förutom dessa 9 dubbelrum finns det två trippelrum och enstaka enkelrum.
Rum havsutsikt
- Dessa rum har havsutsikt (mot den lilla hamnen, Magrafloden, havet och Marmorbergen). Rummen har alla aircondition, telefon, satellit-TV och badrum med toalett, hårtork och dusch. Förutom dessa dubbelrum finns det ett enda trippelrum.
Rum med balkong & havsutsikt
- Dessa 5 rum har balkong och havsutsikt (mot den lilla hamnen, Magrafloden, havet och Marmorbergen). Rummen har alla aircondition, telefon, satellit-TV och badrum med toalett, hårtork och dusch. Extra säng är ej möjligt.
Rum med stor terrass och begränsad havsutsikt
- Detta enda rum har en stor terrass varifrån man har utsikt till de omkringliggande kullarna och lite till havet. Rummet som ligger på 3:e våningen är utrustat med aircondition, wi-fi, satellit-TV samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Extra säng är ej möjlig i detta rum.
Junior Suite med terrass och havsutsikt
- Det finns endast en Junior Suite och den ligger på andra våningen. Den har havsutsikt (mot den lilla hamnen, Magrafloden, havet och Marmorbergen), aircondition, telefon, satellit-TV och badrum med toalett, hårtork och dusch. Detta rum har plats för två extra sängar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map