Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ameglia med sina 5000 invånare ligger landskapsmässigt mycket intressant på den ena sidan finner man floden Magra som har sitt utflöde vid landsorterna Bocca di Magra och Fiumaretta de Ameglia som båda är stämningsfulla och har sandstränder (båda har fått pris med den blåa flaggan). På den andra sidan av staden ligger berget Montemarcello med den historiska byn med samma namn som även den är priviligerad med att vara med på listan över Italiens vackraste Medeltidstäder.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

En medeltidsstad

Medeltidstaden Ameglia ligger högt ovanför havet och bjuder på en fridfull och välbevarad stadskärna. Här kan man njuta av historiens tysta språk - fest och glada dagar ska man dock inte räkna med här. Men det finns några trevliga matställe när hungern trycker på. Landsbyn har både en vacker kyrka och en fästning - och från båda har man en fint utsikt till Marmorbergen. När man går runt i de små gator och gränderna dyker det upp små trevliga torg här och var. Det finns några matställe och en kaffebar på torget Piazza della Libertà. Till sist finns det vandringsleder i lokalområdet.

Läs mer om Ameglia

Cinque Terre och La Spezia

Endast 15 km från Liguriens näststörsta flottbas La Spezia och på den andra sidan av La Spezia ligger den världsberömda Nationalparken Le Cinque Terre med sina fen pittoreska fiskabyar och goda vandringsmöjligheter.

Dölj texten
 
 
search map