Omdömen från Residence Borgomare

 
Residence Borgomare är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Borgomare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Albenga här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Borgomare

Läs personliga omdömen av Residence Borgomare som ligger i Ligurien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Borgomare. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Lugnt och familjevänligt!

Vi var mycket nöjda med boendet! Trevlig lägenhet med fräscht kök och altan med markis. Välskött pool med grönområden alldeles intill. Egen parkering. Mycket trevlig och hjälpsam personal när vi hade frågor om det mesta, glömde tex mina kläder vid avresa. De kontaktade in-italia som hörde av sig direkt. Nu var vi i Frankrike veckan efter och kunde hämta upp dem på vägen hem annars hade de skickat dem med posten!

Rekommendationer till andra gäster

Ta tåget till Alassio för middag eller besök i stan! Gamla stan var mysigt! Strandpromenaden bjöd på trevliga restauranger och barer! Badlandet Caravelle var uppskattat av barnen, 5 och 10 år. De kringliggande orterna skulle vi såhär i efterhand åkt tåg till istället för bil då det var en del kö.

Residence Borgomare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Tillmötesgående och serviceminded!
Placering, Placering

Lite avlägset, men ok promenad till strandpromenad och centrum
 
Själva boendet på Residence Borgomare
Tvårumslägenhet typ A med 2/4 sovplatser(första våning m/ trädgård eller terrass)

Toppen! Fräscht kök och trevlig altan med markis
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Inget vidare, vi köpte eget SIM-kort
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Mycket fräsch och bra med egna solstolar och parasoll!
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Avslappnande semester i behagliga omgivningar

Våra värdar var otroligt hjälpsamma och behagliga.
Albenga är en underbar by som inte är överfull med turister.
Det var andra gången som vi var där och nog inte den sista.

Residence Borgomare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Borgomare
Tvårumslägenhet med 2/6 sovplatser (andra våning med balkong)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Borgomare

Riktigt läckert ställe, drivet att ett mycket vänligt och hjälpsamt medelålderspar.

Stor pool, uppdelad i vuxen- och barnavdelning. Varje lägenhet har två liggstolar tilldelade + parasoll vid poolen. Lite vid sidan om poolen finns det en stor lekplats med nya leksaker.

Ca varannan kväll var det förhållandevis hög musik (ca 20:00-23:00) från en campingplats vid sidan av Residence Borgomare. Det var dock inte högre än att våra barn kunde somna, samt att vi vuxna kunde njuta av ett glas vin på balkongen utan att vara störda av msuiken.

Köket i lägenheten var mycket bra inrett.

Bäddsoffan i stugan var dock av tvivelaktig kvalitet, där man tydligt kände alla fjädrarna.

Allt i allt ett ställe vi med säkerhet gärna vill komma tillbaka till.

Residence Borgomare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Borgomare
Tvårumslägenhet typ A med 2/4 sovplatser(andra våning med balkong)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Borgomare

Residence Borgomare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Borgomare
Tvårumslägenhet typ B med 2/4 sovplatser (första våning med trädgård eller terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2014
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Borgomare

Trevliga tillmötesgående bröder arbetade i receptionen. Fint mottagande. Mycket, mycket hjälpsamma, lånade oss t.o.m. en extrasäng gratis.
En önskan hade kanske varit att inte poolen stängdes redan kl.19.00.

Kanske vore det bra att upplysa om att det varje kväll spelas hög musik på campingplatsen intill, mellan ca 21.30-24.00. Lägenheten var kanon, och väl ljudisolerad, men när vi satt på balkongen på kvällen (vår vette tyvärr mot campingplatsen), så var det inte precis lugnt och skönt.

Men vi hade en härlig vistelse. Det förstörde inte vår semester. :o)

Residence Borgomare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Borgomare
Tvårumslägenhet typ A med 2/4 sovplatser(första våning m/ trädgård eller terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Borgomare

Residence Borgomare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Borgomare
Tvårumslägenhet typ A med 2/4 sovplatser(första våning m/ trädgård eller terrass)
Tvårumslägenhet med 2/6 sovplatser (andra våning med balkong)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 5 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Borgomare

Fantastisk tur till Albenga. Lägenheten var verkligen av hög standard.
Kan varmt rekommenderas.
Vi tycker både er service innan och under resan var helt kanon.
Otroligt härliga bröder som har Borgomare - de hjälper till med allt.
Det var verkligen kanon. Vi kommer tillbaka nästa år.

Residence Borgomare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härliga faciliteter och nära vattnet

Ett mycket fint område med bra faciliteter, framförallt till barn, då det finns både en lekplats och en tvådelad pool. Det är också endast ca 30 meter till stranden, men det går dock en järnväg mellan lägenheterna och vattnet. Stranden är liten och med småsten, men vattnet är fantastiskt. Dessutom ska man vara beredd på att det ligger campingplatser vid komplexet, vilket kan medföra lite stök. Dessutom är närområdet en rolig blandning av hus och campingplatser, men det är inte mer än 5-10 min körsel till fina kuststräckor eller bergen.

Lägenheten själv var av bra standard och det är toppen med fasta liggstolar vid poolen till varje lägenhet. Om man reser med små barn, är stället idealt.

Rekommendationer till andra gäster

Om ni vill ha sandstrand kan ni åka till Alassio, det är en "finare" stad än Albenga. Var dock beredd på parkeringskaos samt betalning för att använda stranden. Annars var Albengas gamla centrum ett fint ställe för att spendera eftermiddagen.

Residence Borgomare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Borgomare
Tvårumslägenhet typ A med 2/4 sovplatser(första våning m/ trädgård eller terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Barnvänligt ställe

Residence Borgomare är ett riktigt bra ställe för barnfamiljer, då den stora poolen är en samlingspunkt då den är mycket barnvänlig. Likaså finns det en stor lekplats som barnen har stor glädje av.

Lägenheterna är nyinredda och det finns allt det man kan tänka sig. Signalen på trådlöst internet var inte så bra i vår lägenhet, men fungerade bra i de gemensamma utrymmena.

Personalen tar väl emot en, och är mycket hjälpsamma. Inget att klaga på.

Området omkring hotellet är inte särskilt inbjudande. Den gamla stadsdelen i Abenga är dock rätt charmig.

Residence Borgomare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Borgomare
Tvårumslägenhet typ A med 2/4 sovplatser(första våning m/ trädgård eller terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Niklas och familj från Kullavik i Sverige bodde på Residence Borgomare i Albenga från den 21. till den 28. juli 2012.

Borgomare är ett bra ställe med familjär och barnvänlig karaktär. Poolen är mycket bra för barn och upplevs inte som trång. Stort plus för dedikerade solstolar till varje lägenhet (så man slipper den förhatliga paxningen!).

Personalen är väldigt hjälpsam och trevlig. Fråga efter bästa glass-stället i stan och ni kommer inte bli besvikna. Ett tips är att anlända i Inter-keps. Då blir ni extra väl bemötta :-)

Vi bodde i enrummare med bäddsoffa och stort sovloft, och det fungerande hyggligt, men det hade varit klart bättre med riktiga sovrum. Bäddsoffan var som bäddsoffor brukar vara - de går varken att sitta eller sova i. AC:n var tyst och effektiv. Espressobryggare finns, köp Illy-kaffe och njut.

Bil är att rekommendera om inte hela familjen orkar gå en bit. Rätt långt till bra strand och affärer. Parkeringen på Borgomare är stor och mycket bekväm. Detta kan ibland vara katastrof i Italien, när de packar in alla bilar på nån liten bakgård och man får vänta 15 min på att personalen skall skyffla fram din bil. Lätt att köra och hitta i Albenga.

Albenga är en annorlunda stad jämfört med t.ex. närliggande Alassio. Albenga är på riktigt, inte för nordeuropeiska turister. Dessutom går stora vägen SS1:an inte genom stan och knökar igen trafiken. Vi gillade Albenga skarpt, men jag kan förstå att man kan känna sig besviken om man förväntade sig något annat.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map