Semesterbostad i Albenga i Ligurien

Residence Borgomare

 
Residence Borgomare är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Borgomare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Albenga här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Längs med kustvägen några få kilometer från staden Albenga finner man detta nybyggda och sköna sommar-residens byggt i klara och varma färger från Ligurien.

Barnvänligt

På Residence Borgomare finns det totalt 34 snyggt inredda lägenheter som är fördelade i små hus runt omkring den gemensamma parken där man även finner en härlig pool (20x 9 meter och max. djup på 120 cm) och barnpool (9 x9 meter och ett max djup på 60 cm) med tillhörande solstolar och lekplats för mindre barn. Ett utmärkt ställe för barnfamiljer som vill bo på ett familjärt ställe i sköna Ligurien. Den mycket hjälpsamma personalen i receptionen hjälper gärna till vid frågor eller tips på utflykter och restauranger i området. På stället finns även en restaurang och möjlighet att hyra cyklar.

Läs mer om Residence Borgomare

Inköpsmöjligeheter inom 3 km

Det finns goda inköpsmöjligheter i Albenga ca. 2-3 kilometer från lägenheterna och närmaste badstrand finner man endast ca. 1 kilometer från stället. Det finns även en strand nedanför stället men denna rekomenderar vi inte.

Moderna lägenheter

Lägenheterna är moderna, och har aircondition, kokvrå, sat-tv, förvaringsbox, badrum med dusch samt balkong eller terrass. Lägenheterna är inte anpassade för att flera par bor tillsammans utan primärt till föräldrar med barn. Lägenheterna ligger på första och andra våning, några har rum på översta våningen, och där kan de ha sovrum med snedtak. Varje lägenhet har en privat parkeringsplats. Lägenheterna av typ A är de största och mest rymliga.

Läs om lägenheterna på Residence Borgomare

Dölj texten
 
 
search map