Semesterbostad i Albenga i Ligurien

Residence Borgomare

 
Residence Borgomare är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Borgomare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Albenga här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Längs med kustvägen några få kilometer från staden Albenga finner man detta nybyggda och sköna sommar-residens byggt i klara och varma färger från Ligurien.

Barnvänligt

På Residence Borgomare finns det totalt 34 snyggt inredda lägenheter som är fördelade i små hus runt omkring den gemensamma parken där man även finner en härlig pool (20x 9 meter och max. djup på 120 cm) och barnpool (9 x9 meter och ett max djup på 60 cm) med tillhörande solstolar och lekplats för mindre barn. Ett utmärkt ställe för barnfamiljer som vill bo på ett familjärt ställe i sköna Ligurien. Den mycket hjälpsamma personalen i receptionen hjälper gärna till vid frågor eller tips på utflykter och restauranger i området. På stället finns även en restaurang och möjlighet att hyra cyklar.

Läs mer om Residence Borgomare

Inköpsmöjligeheter inom 3 km

Det finns goda inköpsmöjligheter i Albenga ca. 2-3 kilometer från lägenheterna och närmaste badstrand finner man endast ca. 1 kilometer från stället. Det finns även en strand nedanför stället men denna rekomenderar vi inte.

Moderna lägenheter

Lägenheterna är moderna, och har aircondition, kokvrå, sat-tv, förvaringsbox, badrum med dusch samt balkong eller terrass. Lägenheterna är inte anpassade för att flera par bor tillsammans utan primärt till föräldrar med barn. Lägenheterna ligger på första och andra våning, några har rum på översta våningen, och där kan de ha sovrum med snedtak. Varje lägenhet har en privat parkeringsplats. Lägenheterna av typ A är de största och mest rymliga.

Läs om lägenheterna på Residence Borgomare

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Residence Borgomare

Läs personliga omdömen av Residence Borgomare som ligger i Ligurien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Borgomare. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 9 omdömen från Residence Borgomare

Lugnt och familjevänligt!

Vi var mycket nöjda med boendet! Trevlig lägenhet med fräscht kök och altan med markis. Välskött pool med grönområden alldeles intill. Egen parkering. Mycket trevlig och hjälpsam personal när vi hade frågor om det mesta, glömde tex mina kläder vid avresa. De kontaktade in-italia som hörde av sig direkt. Nu var vi i Frankrike veckan efter och kunde hämta upp dem på vägen hem annars hade de skickat dem med posten!

Läs mer

Avslappnande semester i behagliga omgivningar

Våra värdar var otroligt hjälpsamma och behagliga.
Albenga är en underbar by som inte är överfull med turister.
Det var andra gången som vi var där och nog inte den sista.

Läs mer

Härliga faciliteter och nära vattnet

Ett mycket fint område med bra faciliteter, framförallt till barn, då det finns både en lekplats och en tvådelad pool. Det är också endast ca 30 meter till stranden, men det går dock en järnväg mellan lägenheterna och vattnet. Stranden är liten och med småsten, men vattnet är fantastiskt. Dessutom ska man vara beredd på att det ligger campingplatser vid komplexet, vilket kan medföra lite stök. Dessutom är närområdet en rolig blandning av hus och campingplatser, men det är inte mer än 5-10 min körsel till fina kuststräckor eller bergen.

Lägenheten själv var av bra standard och det är toppen med fasta liggstolar vid poolen till varje lägenhet. Om man reser med små barn, är stället idealt.

Läs mer

Bedömning av Residence Borgomare

Riktigt läckert ställe, drivet att ett mycket vänligt och hjälpsamt medelålderspar.

Stor pool, uppdelad i vuxen- och barnavdelning. Varje lägenhet har två liggstolar tilldelade + parasoll vid poolen. Lite vid sidan om poolen finns det en stor lekplats med nya leksaker.

Ca varannan kväll var det förhållandevis hög musik (ca 20:00-23:00) från en campingplats vid sidan av Residence Borgomare. Det var dock inte högre än att våra barn kunde somna, samt att vi vuxna kunde njuta av ett glas vin på balkongen utan att vara störda av msuiken.

Köket i lägenheten var mycket bra inrett.

Bäddsoffan i stugan var dock av tvivelaktig kvalitet, där man tydligt kände alla fjädrarna.

Allt i allt ett ställe vi med säkerhet gärna vill komma tillbaka till.

Läs mer

Bedömning av Residence Borgomare

Trevliga tillmötesgående bröder arbetade i receptionen. Fint mottagande. Mycket, mycket hjälpsamma, lånade oss t.o.m. en extrasäng gratis.
En önskan hade kanske varit att inte poolen stängdes redan kl.19.00.

Kanske vore det bra att upplysa om att det varje kväll spelas hög musik på campingplatsen intill, mellan ca 21.30-24.00. Lägenheten var kanon, och väl ljudisolerad, men när vi satt på balkongen på kvällen (vår vette tyvärr mot campingplatsen), så var det inte precis lugnt och skönt.

Men vi hade en härlig vistelse. Det förstörde inte vår semester. :o)

Läs mer

Bedömning av Residence Borgomare

Fantastisk tur till Albenga. Lägenheten var verkligen av hög standard.
Kan varmt rekommenderas.
Vi tycker både er service innan och under resan var helt kanon.
Otroligt härliga bröder som har Borgomare - de hjälper till med allt.
Det var verkligen kanon. Vi kommer tillbaka nästa år.

Läs mer
 
search map