Semesterbostad i Albenga i Ligurien

Residence Aurora

 
Residence Aurora är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Aurora är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Albenga här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Aurora ligger i ett lugnt område nära restauranger, butiker och inköpsmöjligheter. Det är ca. 800 meter till Albenga centrum och ca. 300 meter till havet och dess tillhörande privata strand. Stadens huvudväg passerar precis förbi byggnaden, varför man ska vara förberedd på att det kan förekomma en del trafikbuller på de gemensamma utomhusarealerna.

På Residence Auora hittar man reception, uppehållsrum, hiss, restaurang, trädgård samt en liten lekplats. I trädgården finns det solstolar och swimmingpool (25x12,5 m), som är öppen från 22 maj till slutet av säsongen. På den närliggande privata stranden, har man som gäst gratis tillgång till två solstolar per lägenhet. Man kan även anväda sig av ställets garage mot betalning, annars finns det gratis offentlig parkering framför lägenheterna. Var uppmärksam på, att det kan vara svårt att finna parkering , särskilt de dagar då det är marknad i staden. Mot betalning kan man spela tennis på den närliggande tennisbanan, ca. 500 meter härifrån och det är även möjligt att spela golf på en bana, belägen 5 km härifrån.

Läs mer om Residence Aurora

Alla lägenheter är enkelt inredda och utrustade med telefon, TV och balkong, terrass eller trädgård.

FIRST MINUTE: 5 % rabatt för alla bokningar bokade och bekräftade innan den 31 mars 2005.

Dölj texten
 
 
search map