Hotell i Albenga i Ligurien

B&B San Teodoro

Rum 3 Rum 2 Rum 1 Gemensamt rum Genom dörren och in i historiska omgivningar
 
B&B San Teodoro är inte tillgänglig i dagsläget
B&B San Teodoro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Albenga här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Albenga visar stolt sina spår från Romarriket. Utanför dörren finner du lokala delikatessbutiker, caféer, matställen och handelsliv. Allt samman i en skön miljö.

Historisk touch och antika möbler

Stentrappan, de valvade taken med freskmålningar, antika möbler och andra historiska detaljer gör en lyrisk när man träder in genom dörren. Man checkar in på första våningen och finner där diverse informationer om Albenga och utflykter i området. Den stora stentrappan leder upp till två eleganta rum på andra våningen där det även finns vattenkokare, koppar, tepåsar och kallt dricksvatten - allt för fritt förfogande för gästerna. Från den sista passagen har man tillgång till alla tre rummen. Samtliga rum har gratis wi-fi. Notera att det inte finns någon hiss.

Läs mer om B&B San Teodoro

Rum 1
- Elegant rum i ljusa färger och med antika möbler, TV och aircondition. Badrummet har toalett, hårtork och dusch. I detta rum finns det inte plats för extra säng.
Rum 2
- Elegant rum i ljusa färger och med antika möbler, parketgolv, TV och aircondition. Badrummet har toalett, hårtork och dusch. I detta rum finns det plats för en extra säng.
Rum 3
- Rymligt och elegant rum i ljusa färger och med antika möbler, freskmålningar, parketgolv, TV och aircondition. Det stora badrummet har toalett, två vaskar, hårtork och badkar. I detta rum finns det plats för två extra sängar.

Frukosten
Det serveras inte frukost på själva stället då det förutom rummen och uppehållsrummen inte finns köksfaciliteter. Istället får man lov att uppleva staden och vakna till liv på den lokala kaffebaren runt hörnet (ca. 30 m från B&B San Teodoro). På denna trevliga kaffebar men sittplatser för alla lämnar man sin frukostkupong från värden - och så får man serverat en lätt italiensk frukost bestående av cappuccino (eller annan kaffe) och färsk croissant.

Dölj texten
 
 
search map