Semesterbostad i Alassio i Ligurien

Terrazza Leoma

 
Terrazza Leoma är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Leoma är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alassio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Önskar du att undvika det värsta ståhejet och turismen, så kommer Terrazza Leoma helt säkert att leva upp till dina förväntningar. Det är på tal om en kvalitetslägenhet i ett lugnt bostadskvarter i utkanten av Alessio, en bit upp i backarna bakom staden. Här har du den mest fascinerade utsikten över Alassio och Medelhavet, med ön Gallinare, som med sin karaktäristiska form (ön ser ut som en jätte-sköldpadda) dyker upp från det blå, blå havet. Du kommer att älska denna utsikten, som kan njutas från terrassen och trädgården, där du också hittar en matplats. Här finns stora möjligheter för att skapa gyllene stunder med familjen.

Ett läge som passar ditt humör

Det är helt perfekt. Lägenheten ligger en bit tillbakadraget, men du kommer likväl lätt ner till centrum av Alassio. Det är cirka 1 km ner till staden och stranden - men då tillbakavägen lätt kan ge trötta ben och fötter, så rekommenderar vi att du tar bilen. Ägarinnan av lägenheten ställer inte bara en parkeringsplats vid lägenheten till ert förfogande, utan också en nere i centrum, vilket är rätt ovanligt. Men det är verkligen ett plus, då det under högsäsongen kan var rent av en omöjlighet att hitta parkering i Alassio.

Läs mer om Terrazza Leoma

Din kvalitetslägenhet på Den Italienska Rivieran

Lägenheten, som ligger på markplan är cirka 50 m², och har en fin finish. Det finns en direkt utgång till terrassen och trädgården från både vardagsrummet och sovrummet. Vardagsrummet rymmer en dubbel-bäddsoffa av bra kvalitet, matplats för fyra personer, sat-TV, och ett välutrustat kök med kyl/frys, diskmaskin, ugn, spis med induktion, mikro, kaffemaskin och brödrost. Från vardagsrummet kommer du in i en hall, som leder vidare till ett flott och rymligt badrum med toalett och dusch med vattenfallseffekt. I sovrummet finns en dubbelsäng, sat-TV och en stor walk-in-closet (ja, här har man verkligen tänkt på allt). Det finns dessutom wifi, strykjärn/bräda, golvvärme, hög stol och barnsäng. Det finns ingen aircondition i lägenheten - i gengäld ligger egendomen högre upp i kullarna, dit den milda sommarbrisen ofta når.

Dölj texten
 
 
search map