Hotell i Alassio i Ligurien

Hotel Toscana

 
Hotel Toscana är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Toscana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alassio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I centrala Alassio, 80 meter från stranden och med gångavstånd till stadens historiska handelsgata Budello ligger detta familjevänliga wellness-hotell som tar emot sina gäster med öppen famn och fina rum.

Vänlig personal och familjevänliga faciliteter

Hotel Toscana är ett 3* Superior hotell och är ytterst populärt bland sina kunder, inte tack vare de fina faciliteterna som restaurang, barnjacuzzi och modernt wellness-center, men lika mycket för den hjärtliga servicen man får. Här har man förstått vad det ska till för att få gästerna att återvända, nämligen en service-minded personal och uppriktig vänlighet.

Läs mer om Hotel Toscana

Hotellet som är fördelat på 5 våningar erbjuder gym, solterrass, modernt wellness-center i arabisk stil (gratis för hotellets gäster), möjlighet för diverse skönhetsbehandlingar (mot betalning), lekplats för de minsta, invändigt lekrum med leksaker och tecknad film och spel, barnjacuzzi, underhållning om kvällen (på italienska), bordfotboll och möjlighet att låna barnvagn, barnstol, barnsäng, cyklar och barnstol till dessa. Hotellet består vidare av reception, internet-point, lounge-bar, hela tre hissar och aircondition och gratis wi-fi på hela hotellet. Man kan parkera antingen i förbokad parkeringsplats eller i garage (mot tillägg) eller på deras andra parkeringsplats ca. 200 meter bort som är gratis.

Restaurang och frukostmatsal

Hotellets egen restaurang La Vecchia Maremma hämtar delar av sina råvaror på den egna gården i det södra Toscana och gör mycket ut av sina menyer, som ändras varje dag i en rotation på 14 dagar. Det är fokus på att matvarorna är lokala och ekologiska så mycket som möjligt. Därför har man blivit tilldelad ett pris för sin insats med bl.a. källsortering, man använder inte plast och stöttar de lokala producenterna som de enda i området. Det är öppet för alla till både lunch och middag men en fint varierad meny och toscanska viner. Man kan välja att boka halvpension eller äta a la carte. Frukosten serveras i hotellets frukostmatsal efter samma princip som restaurangen. Lokalt och mestadels ekologiskt, dock som buffé där det även är möjligt att få en färsk omelett. På soliga dagar som är de flesta om året kan frukosten intas på hotellets lilla terrass i förlängningen av frukostmatsalen.

Rummen på Hotel Toscana

Dubbelrum Michelangelo med balkong

Hotellet har ca. 40 rum av typen Michelangelo som är inredda i elegant stil. De är alla utrustade med aircondition, takfläkt, wi-fi, kylskåp, satellit-TV, förvaringsbox, badrum med toalett, dusch och hårtork samt badkar eller dusch med vattenmassage funktion. Alla rum har privat balkong. Till sist är rumstypen så rymlig att den klarar upp till två extra sängar, alltså familjer på 4 personer.

Dölj texten
 
 
search map