Hotell i Alassio i Ligurien

Hotel Rosa

Exempel på rum Rosa Blu Den 'ljusröda' skyn Saltgrottan Bastu Gym
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Rosa ligger ca 30 meter från stranden och på kort avstånd från Budello, den karaktäristiska vägen i Alassio's centrum. Familjen Masoero har styrt detta hotell sedan 1954, hotellet ser dock inte ut som det gjorde den gång de flyttade hit från Piemonte.

Faciliteter på hotellet

I receptionen talar man, utöver italienska, både engelska, tyska och franska. Här finns garage, som du kan beställa mot betalning och det finns plats för upp till 20 bilar. Det finns även ett TV-rum med storbildsskärm, ett litet konferens rum, solterrass, terrass med lekplats, terrass med havsutsikt och solstolar samt möjlighet att hyra cyklar. Endast små husdjur är tillåtna, dock inte i restaurangen. Hotellet har ett trevligt spa som du kan nyttja mot betalning. På den privata stranden, som ligger framför hotellet, kan du hyra strandplats.

Läs mer om Hotel Rosa

Detta är ett barnvänligt hotell

Hotellet är är speciellt anpassat för barn som är mer än välkomna här. Det har inretts ett färg glatt lekrum var barnen kan leka i säkra omgivningar samt att det finns en terrass med gungor och annat som utgör hotellets lekplats. Dessutom kan du gå till stranden via hotellets trädgård utan att behöva passera vägen. Stranden består av sand och du ska långt ut innan det blir djupt, så även här passar det bra för barn.

Under sommarmånaderna, en kväll i veckan hålls det underhållning för barn. Du som förälder får dessutom tillgång till ett kylskåp som du kan använda dygnet runt samt barnsäng, baby-badkar, barnstol, möjlighet för att väma mjölk/ barnmat, barnvagn och cykelstolar för barn.

Rum med fina faciliteter

Hotellet har över 52 rum som alla har luftkonditionering, Sat-TV, kassafack och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork. Wi-Fi finns också. Rummen är uppdelade i flera olika typer, som alla är fördelade efter de färger de är målade i. Enkelrummen tillhör typerna Rosa Bianca eller Rosa Blu. Balkong finns att få.

Läs om rummen på Hotel Rosa

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map