Hotell i Alassio i Ligurien

Hotel Regina

 
Hotel Regina är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Regina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alassio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Regina ligger attraktivt i kuststaden Alassio och är lätt att nå med flyg och hyrbil från både Frankrike (Nice) och Milano eller med bil från Skandinavien.

Hotellet erbjuder första och främst en hisnande utsikt över Medelhavet och den gyllene sandstranden eftersom det ligger ut till strandpromenaden och har en privat strand. Sandstranden är också bra för de minsta, eftersom havet här är långgrunt. Området ger många möjligheter till utflykter, oavsett om du är på jakt efter naturupplevelser, shopping eller ska besöka en av de stora nöjesparkerna.

Läs mer om Hotel Regina

Hotellet har en stor terrass med en liten pool med vatten massage. Det finns även reception, parkering för hotellets gäster och aircondition i alla gemensamma utrymmen. Hotellet har sitt eget lilla gym, bastu och det finns möjlighet att beställa olika skönhetsbehandlingar i welnesscenteret (mot bokning och betalning).

Frukosten serveras som buffé i hotellets ljusa restaurang med panoramautsikt. Alla rum är ljudisolerade och elegant inredda med dubbelsäng, telefon, förvaringsbox, minibar, TV och badrum med dusch och hårtork. Alla rum - med undantag för typ Collina - har balkonger med havsutsikt. Det finns plats för extra säng i rummen superior och juniorsvit.

Dölj texten
 
 
search map