Hotell i Alassio i Ligurien

Hotel Majestic

 
Hotel Majestic är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Majestic är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alassio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Majestic ligger utmed Alassios kända strandpromenad och endast 50 meter från sandstranden och havet. Från hotellet är det 300 meter till Alassios centrum och 500 meter till gratis parkeringsplatser och mot betalning kan man parkera i garage. Observera att tågbanan kör bakom hotellet.

Hotellet består av reception och rymliga uppehållsrum, TV-rum och hiss. Den trevliga restaurangen bjuder på frukost (serveras som buffé) - väljer man halvpension kan man välja att äta på hotellet till lunch eller middag på kvällen som båda består av tre rätter samt salladsbuffé. Tillgång till hotellets strand sker mot betalning av tillägg.

Läs mer om Hotel Majestic

Hotellets totalt 68 rum är utrustade med telefon, satelit-TV, aircondition, förvaringsbox samt badrum med toalett och dusch. Rummen comfort plus samt de med balkong och havsutsikt från sidan är något större och är även utrustade med hårtork.

Dölj texten
 
 
search map