Omdömen från Hotel Garden

 
Hotel Garden är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Garden är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alassio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Garden

Läs personliga omdömen av Hotel Garden som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Garden. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Ylva med familj från Uppsala i Sverige bodde på Hotel Garden i Alassio från den 9. till den 16. augusti 2010.

Alassio var verkligen mysigt och befolkningen trevlig och hjälpsam. En nackdel var att den del av stranden som var gratis-utan tvång att hyra solstol-var extremt liten. Gjorde inte så mycket för oss som var mest i vatnet men ändå. Hotellet var bra, trevlig personal, rent, mysigt. Poolen var jättebra och vägen till stranden tog 5 minuter som utlovat och var jättemysig. Maten var dock under all kritik vilket ju är jättetråkigt med tanke på det erkända italienska köket. Vi är mycket nöjda med vår resa och kommer säkert någon gång att återvända till Alassio.
Vi är nöjda med er också.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Hans med sällskap från Luleå i Sverige bodde på Hotel Garden i Alassio från den 31. augusti till den 3. september 2009.

Hittade hotellet på nätet. Ett mycket prisvärt hotell där halvpension, trots den trista frukosten, är att rekommendera. Rummen är förhållandevis rymliga, rena och välstädade. Mycket trevlig och hjälpsam personal som talar god engelska. Taxi från tågstationen i Alassio kostar knappt 100 SEK, väl investerade slantar. Endast en kort promenad från hotellet till stranden och Bagni Stella Marina där hotellet har reserverade platser som gästerna betalar för. Priset för ett parasoll med solstol/solsäng varierar beroende på säsong. Ett alternativ är hotellets fina poolområde. Dagsutflykter längs kusten och upp i bergen är lätta att göra med tåg eller buss. Pensionärsvarning i september.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Madeleine och Sanne från Göteborg i Sverige bodde på Hotel Garden i Alassio från den 31. maj till den 7. juni 2009.

Reseperiod: 31/5-7/6 - 2009 Vår reseupplevelse:
Vi bodde på Hotell Garden. Rummen var av enkel standard. Vi hade ingen helpesion utan nöjde oss med frukostbuffé vilken vi lika gärna kunde hoppat över. Matsalen kändes väldigt kal och trist och själva frukostmaten var ingen höjdare. Frukosten bestod av marmelader, korv, skinka (tyvärr ingen parma) och nutella. Det fanns även vitt bröd samt croisanger fyllda med söt marmelad. Inga grönsaker, frukter eller yoghurt fanns. Vi rekomenderar att hoppa över hotellfrukosten och istället sätta sig på ett av alla mysiga cafér och njuta av italienskt gott kaffe. Kaffet på frukosten var katastrof och knappt drickbart!! Hotellpersonalen kunde knappt någon engelska utan man fick använda sig mycket av kroppsspråk. Vi rekomenderar att ta med en italiensk parlör!! Personalen var inte serviceminded så som vi oftast är vana vid i Sverige. Det kan även tilläggas att personalen inte var några mutergökar, och många gånger uppstod komiska situationer som förde våra tankar till Basil på Fawlty Towers vilket gav oss många skratt. För övrigt var det väldigt lugnt på hotellet då gästerna till 90% bestod av tyska pensionärer. Hotellets läge var bra med gångavstånd till strand och centrum, (inget buller eller väsen på kvällarna). Stränderna var jättefina, dock dyrt att hyra solsängar, och tyvärr fanns det inte något annat alternativ. Det fanns gott om restauranger i olika prisklasser och maten var god. Det kan dock bli dyrt om man äter som en Italienare (förrätt, huvudrätt, efterrätt). Vi nöjde oss ofta med att beställa in förätten, men för den hugrige krävs en stor plånbok. Staden var otroligt fin och mysig, med små gränder som ligger alldeles vid havet. Vill man ta en dagstur till Frankrike eller en annan närliggande stad var det inte speciellt dyrt att ta tåget. Befolkningen hade lite svårt med engelskan men var endå hjälpsamma och tillmötesgående. Vi kan varmt rekomendera Alassio för de som vill ha en skön solsemester.

In-Italias kommentar

Tyvärr så är frukostarna i Italien inte av samma standard som vi är vana vid i Sverige.. De äter ju allt som oftas en liten croissant plus en cappuccino och inget mer. Vilket gör att när man kommer från norr kan bli lite besviken på den "fattiga" frukosten..

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 4 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Nicklas och fru från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Garden i Alassio från den 16. till den 21. augusti 2008.

Alassio var fantastiskt, lite mycket folk bara. Hotellet var en katastrof, kändes som att kliva in i gamla Sovjet. Hur det kan ha 3 stjärnor är för mig ett under.
Men allt som allt, lyckad semester. (god mat). Hur som man får vad man betalar för antar jag.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map