Hotell i Alassio i Ligurien

Hotel Garden

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Garden är ett klassiskt badhotell i enklare standard på den italienska Rivieran som ligger som sagt med gångavstånd från både stad och strand och passar dig bra som vill på badsemester men ändå kunna gå bort till restaurang och uteliv.

Njuta av sköna sol- och badstunder

Förutom att hotellet ligger med promenadavstånd från havet har du här möjlighet att slippa vid poolkanten. Hotellet har nämligen en fin liten utomhuspool med sötvatten och en del är dedikerad åt de yngsta gästerna. Solstolar finns utplacerade runt poolen och när du känner för förfriskningar kan du bege dig bort till hotellets "American Bar" och slå dig ner på terrassen ovan poolen.

Du kan även utmana ditt resesällskap i ett parti biljard eller slå dig ner i ett av rummen med en bra bok och något gott att dricka. Wi-Fi finns tillgängligt på hela hotellet. Till barnen finns en liten lekplats där de roa sig och kanske träffa nya vänner.

Läs mer om Hotel Garden

Liguriska specialiteter

På hotellet finns en restaurang serverar frukostbuffé och erbjuder ett antal menyer till både lunch som middag. Det som serveras är traditionella rätter från Medelhavet och regionen Ligurien och det är kökschefen Dario som övervakar det hela. Skulle du föredra att äta ute så har du ett flertal bra ställen att välja mellan i centrum av Alassio eller längs med vattenbrynet.

Enkelt men komfortabelt

Även om rummen på Hotel Garden är enklare så är de komfortabla och med balkong. Här finns totalt 86 rum med möjlighet för extra säng. Alla har Wi-Fi, Sat--TV, telefon och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork. Mot betalning kan du få använda förvaringsboxen som finns i varje rum.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Hotel San Giuseppe

Finale Ligure, Ligurien

Hotel Bellevue et Mediterranée

Diano Marina, Ligurien

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

Villa Pineland

Borghetto Santo Spirito

search map